В София през уикенда: 6-8 септември

3 дневен уикенд маратон

0 коментара Сподели:

Тази седмица сме с един ден бонус. В почивния петък празнуваме Съединението на България и се запознаваме с бурната програма за идните три дни забавления. София се е подготвила точно както подобава – парти, парти и скандално вкусна храна за оцелелите. Къде ще похапваме след нощните забави, чети тук.

STRANGER SYNTHS / KEBA / 05.09
Четвъртък, 22 часа, КЕВА

Уикендът съвсем небрежно откриваме в четвъртък вечер. В бохемския рай на КЕВА ще си пием коктейли и ще си танцуваме под звуците на synthpop, indie, electronica, tech house, dance, new waveс музикални селектори – Ники Въжаров и Драгомир Дончев. Не пропускай да се съберем и да изпратим кратката седмица в една наистина градска, парти атмосфера и компания.

YALTA CLUB X GARDEN – AVGUSTIN ALL NIGHT LONG
Петък, 20.30 часа, Yalta Club

Топла петък вечер през септември посрещаме в градината на Ялта. Електронен вайб и готини хора на емблематичната и любима за нас локация. Както се казва „няма какво да се обърка“, така че виж какво има да ти предложи нощта, тук партито започва още след осем часа, а ние нямаме търпение да се присъединим към приключението.

SOFIA FOOD TRUCK FEST AUTUMN EDITION
От петък до неделя, 11 часа, Маймунарника

Sofia Food Truck Festотново е на софийска територия със своето есенно издание. На въздух, между дърветата в уютния двор на Маймунарника ще опитваме вкусотии. Камиончетата този път са наистина много и ще типредложатулична храна и напитки, приготвени с пресни и качествени продукти, и поднесени с много любов и старание – телешки бургери, рибни сандвичи и морски дарове, трио такоси, безглутенови ястия с ориз, белгийски гофрети, и коктейли, направени от най-добрия барман на България за 2018г. Нямаме търпение.

STELLA ZEKRI, FAT MINK & MINI NIK ( BROT, BERLIN )
Събота, 23 часа, TELL ME

Парти ала Берлин – естествено в TELL ME и Stella Zekri на борда. Отбии се през познатия клуб на ул. Иван Вазов, гаранция, че няма да съжаляваш. Нощта ще е добре прекарана и с безобразно качествен саунд.

KOTО SUNDAY MEDITERRANEAN BRUNCH
Неделя, 12 часа, КОТО

След интенз уикенда е нужно да се уединим с вкусна храна и да отпочинем. КОТО ни приканват да прекараме една от последнитенедели от лятото с кулинарна обиколна на средиземноморието – морски дарове, свежи разядки и леко ароматно вино.Ще се видим на познатата локация.

Ето и три места за септемврийска почивка в България.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *