Морско парти по бреговете на…София

Sofia Beach Fest 2019 обещава истински плажни емоции на няколко километра от столицата

0 коментара Сподели:

Заедно с нас това лято обиколи много места. Преведохме те през дебрите на Балкана, понесохме те на чистия въздух там, горе, на високите върхове, скочихме в дълбоките води далеч отвъд тези на Черно море. Барът може да е до морето и морето да е до бара, но е време да се върнем в града. Това обаче не означава, че ще оставим плажа извън него. 

Басейните не са единствените оазиси на градския човек в шумната среда около него. По-малко от 30 минути от София ни разделят от спокойствието на язовир Искър. За да закрием лятото подобаващо, този уикенд се насочваме директно към брега му.

А там ни очаква истинска фиеста с някои от любимите ни градски агенти. 

Sofia Beach Fest 2019 е двудневното ни бягство от все по-настъпателната реалност на есента. От 31 август до 1 септември хвърляме своята котва по бреговете на яз. Искър, за да се приземим на парти земята на двудневния фест и то – без да се охарчваме прекалено много в края на лятото, защото цената за два дни е почти толкова, колкото тази за еднодневен басейн. Освен спиращата дъха гледка на залеза и впечатляващата природа там ни очакват плаж, игри, водни спортове. И най-важното, разбира се, музика от някои от любимите ни градски агенти. DOPE ZOO, Dragomir Donchev, Dj Rady и Dimitri Monev са само част от имената, които ще превърнат феста в един незабравим спомен. Старт слагаме на 31-ви в 16:00, а още за близкия плаж и усещането за морско парти ще откриеш ето тук

А ти виж как GoGuide съживи града

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *