Чакаме те по залез на Go Guide After Work vol. 2

Залез, коктейли, музика, игри

0 коментара Сподели:

Когато казахме, че първото Go Guide After Work Social Club събитие е само началото на една нова култура за следработни срещи и различни градски преживявания, имахме предвид точно това. Ето че на хоризонта се задава второто събитие в чест на блажените часове, когато е време да оставиш днешната работа за утре и да се почерпиш, защото и в този ден си дал най-доброто от себе си. 

Go Guide After Work Social Club vol. 2 те кани да погледнеш на градския живот отвисоко. Напълно буквално!

Извисяваме представите си за добро прекарване след работа чак до покрива на Puzl CoCafe и те каним да се качиш с нас до пространството, откъдето нагоре само небето ще бъде граница в търсене на идеалните способи за прекарване на времето след работа. А защото сме твоят градски гид в търсене на най-добрите места, този път ще използваме събитието, за да ти покажем най-приятния покрив за посрещане на златния софийски час, докато се наслаждаваш на коктейли. 

Виж повече: GoGuide представя: After Work Social Club 

На 28 август, сряда, посрещаме залеза, за да погалим всичките си сетива със златната магия на София. Докато слънцето рисува цветните си пейзажи пред погледите ни, ще те почерпим с welcome drink – абсолютния повелител на всяко лято джин тоник. Тук той ще бъде розов, както подобава на романтичните залези и забъркан с Beefeater Pink. Джин ритуалите няма да свършат дотук, защото на покрива ще те очаква цял специален Beefeater Pink бар, където да опиташ различни вариации от миксологията на напитката, създадена с естествена ягодова инфузия. 

Ако си бил на предишното ни събитие, знаеш, че музиката е онази част, на която обръщаме специално внимание, така че се готви отново да танцуваш под открития простор. Музиката от пулта е под съпровода на DJ Ihou, а акустично пред всички нас ще излязат вдъхновяващите Dead Man’s Hat. 

Отново сме приготвили игри, защото се убедихме, че са идеалният начин да си починеш между танците и/или питиетата, но този път добавяме и джага, защото е идеална компания на всяко следработно парти.

Започваме в 18 часа, следи събитието във Фейсбук за актуална информация. 

Виж как GoGuide съживи града

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *