Неастрологичен хороскоп: 26-31 август

Хороскопа през седмицата, в която си взимаме довиждане с лятото

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа през седмицата, в която, общо взето, си взимаме довиждане с лятото! 

Овен

Атмосферното налягане тази седмица не е подходящо за започване на нови инициативи, пък били те и с добри намерения. Помнете, че пътят към ада е осеян с добри намерения! 

Телец

Не се връзвайте на идеите и акъла на Овните, те са обречени на провал. Обърнете внимание на себе си и роднините си, все пак хубаво е да се виждате с тях по-често. Нали някой ден ще трябва да ги поканите на пищната си сватба, направете го по-малко неловко.  

Виж повече: Август е за обичане, а септември зависи от теб

Близнаци

За мен тази зодия е един вид несъвършена. Според моята философия е прекалено скучно човек да има само две страни или само две раздвоения на личността. Зодия тризнаци ми звучи къде-къде по-клинично. Тази седмица обърнете внимание на третата си страна. Ако А е добрата, а Б е лошата, то В е вашият вътрешен баланс без пробиотици.   

Рак

Искам ви малко по-ведри тази седмица, защото животът не е само секс, море и лято.

Трябва и да се работи, а секс, доколкото съм чувал, може да се прави и през зимата. Затова презаредете доброто си настроение, както повелява понеделникът – с антидепресанти за след отпуск и всичко, ще е ток. 

Лъв

Дали Лъвиците ще се обидят от сравнението, че са като тигрици в леглото? Няма значение, когато е истина. Ако не са съгласни, нека тази седмица се постараят да ме опровергаят. За мъжките екземпляри тези дни важи поговорката, че всичко е добре, когато свършва добре. 

Дева

Тази седмица започва вашият период на доминация по отношение на рождените дни. Не забравяйте да почерпите, дори и да е скромно. Знам, че ще почерпите с бонбони от един вид, а не микс, защото не обичате бъркотията. 

Везни

На 26 август в САЩ е ден на женското равенство и в негова чест мъжете и жените от знака ще бъдат поставени на везните с равни стойности! А, кво ше каете, как го завъртях само! С равни стойности, но жените ще са една идея по-равни. Каква ирония само! Празник на равенството, който всъщност поставя на преден план дамите. Не им се сърдя. В днешно време има жени с по-големи метафорични топки от много мъже. С всичко това искам да намекна, че вашата ключова дума тази седмица е толерантност.

Скорпион

Този понеделник е Световният ден на кучето, което за Скорпиона значи естествено ден за упражняване на кучешката поза в секса. Ако не ви се прави секс, имате алтернатива да се напиете като кучета, но на вас кога пък не ви се е правило секс?  

Стрелец

Тежкият период отмина. Сега се подгответе за по-тежкия!

Само се шегувам, при вас тежко няма, защото вие с всичко се справяте. Тази седмица ще бъде напълно поносима. Напомням единствено, че е време да смените маслото на колата. 

Козирог

С вас ни свързва взаимна антипатия на изцяло лична основа. Въпреки това не ви мразя толкова, колкото други знаци и затова ви желая всичко хубаво. А то ще е точно такова в следващите 7 дни. После вече не се знае и не всичко зависи изцяло от мен!

Виж повече: Наистина ли си отива лятото?

Водолей

На 26 август се отбелязва празникът на туристическото движение в България и по този повод ви съветвам да се хвърлите от Черни връх, грешка – до Черни връх. Особено ако не сте на морето и сте в София, нямате извинение да не го направите. Ако ви мързи, замислете се колко баби и дядовци на по 80 ще качат върха, докато вие се оправдавате с умора и болки в прасеца. 

Риби

Понеже все си мислите, че сте страшни борци за справедливост тип Батман, празнувайте на 29 авуст Европейската нощ на прилепите. Батман е страшен депресар, тъй че може и да ви допадне като образ. Не се потискайте! Лятото почти свърши, почакайте до есента, тогава е по-подходящият момент. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, смяна на накладки и джанти, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! 

Ето и 5 идеи за твоята септемврийска отпуска

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *