В София през уикенда: 23 – 25 август

Уикенд, какъвто го харесваме

0 коментара Сподели:

Този уикенд си пожелаваме да останем в София, защото тук ще се случва всичко. От градска романтика с музика на живо до парти изтрещяване с любимите DJ-и и рождени дни в тайните местенца на града.

На всичкото отгоре знаем и къде да те заведем да хапнеш и разпуснеш в неделния следобед, когато имаш да разкажеш всички готини спомени от изминалите уикенд часове.

 

За финал на седмицата SOHO София ще зарадва душите ни със специален концерт. Любимото ни зелено кътче с таван от звезди за пореден път ще се изпълни с усещане за уют и споделеност благодарение на една от тях – Мира Кацарова. С триото на Мирослав Турийски този път ще ни потопят в Electronic Dreams – любима своеобразна тенденция в съвременната музика, производна на джаза. Сигурни сме, че ще е епична лятна романтика, която нямаме търпение да споделим с теб.

 

Със сигурност петъчната нощ няма как да е по-готина – компания в TELL ME ще си правим с любимата тройка – Чарли, Жулиета и Насо Русков. Не е нужно да ти казваме много – ако вече си запазил плановете си за познатата локация на ул. „Иван Вазов“, значи си наясно какво предстои. Ако пък не, ела да се изненадаш, гарантираме ти интересното.

 

Уикенд и сладоледен фестивал някак естествено вървят ръка за ръка. А що се отнася до Докторската градина през почивните следобеди, вече сме сигурни, че няма какво да се обърка, освен да преядем с най-вкусните и натурални сладоледени изкушения, произведени в България. Любопитни сме какво ще предложат разнообразните участници, имаме любимци сред тях, но сме достатъчно лакоми да опитаме от всички.

 

Тежка събота вечер се очертава. Бохемските ни приятели обещават лятна нощ без спане, но с много празнично дийп тек хаус звучене. Култовото студио ще се преобрази в църковно ложе за една нечовешка нощ. Ангелски гласове с мрачни души ще огласяват локацията на живо, а накъдето и да се обърнем, ще виждаме безбожните бохеми, бродейки из звука и пространството. Няма как да откажем предизвикателството.

 

Ако живот и здраве с този интензивен уикенд го добутаме до неделната сутрин – грабвай шапка и очила и бързо в двора на КЕВА. Там ще направим бърза раздумка за всичко станало и ще похапнем по повод първия от традиционната неделна поредица „мънч“. Ще „мъчим“ изкушително меню, което дочухме, че включва все причудливи варианти на добре познати чревоугоднически неделно-брънчови рецепти.

Уикендът е най-сладкото време от седмицата! Виж къде те чака най-доброто джелато в града, с което да подсладиш почивката си още повече

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *