Рано или късно разопаковаш куфара

Ваканцията има начало, има и край дори и за травел блогърите

0 коментара Сподели:

С всеки ден, в който лятото ни се изнизва, както песъчинките изтичат през пръстите, си тръгва една частица от детето в нас. То, което иска да е 30 градуса всеки ден, да e във ваканция всеки ден. Да е щастливо целогодишно.

То, което иска да се влюби отново и отново, когато порасне. Не в кого да е, а в лятото.

Главните герои всяка лято, не сме аз и ти – кварталните деца, а влюбените. Тези, морските души, свободните, щастливите. Които намират смисъл във всяко вълнение на вятъра, черпят заряд във всяка вълна, създават спомени още със събуждането си сутрин.

Ето ги и нашите герои това лято – перфектната двойка, за която ви разказахме. Блогърите Лорен и Джак, и двамата запалени по пътуванията, по екстремните спортове, по екзотичните дестинации. 

Виж повече: Аз и ти не познаваме граници

И двамата жители на света, подредили цял дом в куфарите си. 

Те се запознават във Фиджи, казват, че е любов от пръв поглед. С годините кроят своята любовна история, сякаш са скулптори, детайл по детайл, с куфар в ръка, обикаляйки страна по страна. 

Един ден Джак казал на Лорен: „Имаш 196 причини да обиколиш света, всяка една е коренно различна от останалите“. Дал ѝ много ценен съвет, че любовта и пътуването могат да вървят ръка за ръка в тяхната връзка. 

Той е обиколил над 50 страни до момента, а тя предпочита да пътува в Азия и Северна Америка, но заедно търсят своето място под слънцето. Но където и да си по земното кълбо, лятото все свършва, все някога трябва да разопаковаш куфара. 

Виж повече: Около света за 18 месеца и 26 дни

Ваканцията има начало, има и край дори за Джак и Лорен.

Затова двойката това лято реши да се задоми. Не къде да е, а в Бали. 

„Построих първата ми къща с момичето на мечтите ми на 11 хиляди километра от дома ми“, похвали се Джак във Фейсбук. Къщата е с впечатляващи размери, с три спални, хол и трапезария, три бани, огромен басейн в двора и най-вече – пълна с любов. 

А коя ще е следващата им дестинация и дали ще се задържат за дълго в новия си дом? Само времето ще покаже.

Виж кои са най-романтичните кътчета за двама в София

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *