5 неща, които да правиш в сряда след работа

Свежи идеи как да се справим с августовската софийска скука

0 коментара Сподели:

Сряда по принцип е магическото сечение на седмицата, което разделя мрачното начало от слънчевия финал. През лятото обаче сряда в София не е малкият петък – тя е големият. Това е денят за задължително излизане, в който се пресичат орбитите на всички свободни електрони, а часовете след работа са обгърнати с мистика и обречени на легендарност.

Ето няколко идеи с какво можеш да ги запълниш:

Коктейли

Коктейлите са лятно занимание. Нищо не казва слънчева София, както чашка, пълна с многоцветна миксологична магия. Правилото при коктейлите е, че се пие по един, максимум два. За щастие правилата съществуват, за да се нарушават. 

Лайв музика

По принцип най-хубавата музика на живо се ражда в задимени мазета. Не и през лятото. Винаги се намира някакво симпатично ивентче с небрежарска, зареждаща с енергия музичка, която да добави бонус към и без това доброто ни настроение.

Игри

Настолните игри винаги носят традицията на топлите сезони. Без значение дали става дума за домино, шашки, дженга или каркасон – игрите винаги са най-сладки в летни нощи и дни. 

Шеги и закачки

Всъщност това е есенцията на цялата социална интеракция, за която останалите неща в списъка дотук само и единствено помагат.

Ако след тежък ден в офиса нямаш сили да забавляваш приятелите си – отиди на стендъп комеди, за да те разсмиват теб.

Софийската комедийна сцена е в тотален подем, шоута има в изобилие, при това качествени. 

After Work Social Club

Ако пък искаш всичко това накуп – тази сряда, 21 август, в К.Е.В.А. имаш възможност да станеш част от историята: първо издание от серията софийски събития на GoGuide AFTER WORK SOCIAL CLUB, където под звуците на яка лайв музика ще може да пийваш коктейли, забъркани с Absolut, или да играеш настолни игри, докато навсякъде хвърчат шеги и закачки. За да се добави на цялото събитие една допълнителна уникалност,  К.Е.В.А е префасониран с хитри декоративни елементи, а изненадите са буквално на всяка крачка. Най-важното – първото такова събитие се случва веднъж и само веднъж! После за AFTER WORK SOCIAL CLUB vol. 1 ще се носят само легенди.

Ето още 5 причини да дойдеш на Go Guide After Work Social Club vol.1.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *