В София през уикенда: 16 – 18 август

Еднорози, глитер, парти - виж къде

0 коментара Сподели:

В разгара на лятото се отдаваме на градския живот, така както всички го обичаме. С много музика и парти настроение ни последвай в уикенд пътешествието из любимата София.

Тук от опит знаем, че добре дошли са всички еднорози, тигри, панди и бляскави животинчета.  Не забравяй да сложиш неотразим грим, секси рокля или цветна маска, докато заглаждаш парти прическата си – приготви се за сладки приключения – всичко е позволено, щом зад пулта са Retro Motion Disco и Blingkick.

Този петък ще отпразнуваме и края на сагата по ремонта на една от най-бележитите улици в София, а именно ул. „Иван Вазов“ –  477 дни след нейното начало. Не къде да е, а точно в бар „Република“, който беше в събитията от първи ред. Ела да се почерпим с хубави коктейли и да отдъхнем без багери и павета.

Заповядай на 17 август привечер между 16:00-21:00 часа на ул. „Веслец“в отсечката между ул. „Екзарх Йосиф“ и ул. „Цар Симеон“. Именно в този район има не едно ателие, което ще работи със специална програма, а на освободената от движение улица ще има безброй събития, посветени на темата за дизайна. Ще се видим в района.

В пика на лятото Бетон и Amek се обединяват, за да ни зарадват с петчасов ембиънт маратон. Домакин е Фабрика Автономия. Разбира се, дочухме, че ще има и специални гости и голям щанд с електронна и експериментална музика във физически формати. Напомняме ти, че събитието е със свободен вход, но си добре дошъл да го подкрепиш в буркана за дарения.

Swing, коктейли и уроци за начинаещите. Август е, петъкът на годината и месец, в който неделният следобед продължава 31 дни, които пак не ни стигат. Танците също никога не са ни достатъчни, затова компанията от Кино Кабана кани всички, които не са акостирали на някой „бряг с цвят най-зелен“ да разменим някой друг суингаут под откритото небе на Кино Кабана.

Go Guide представя: After work social club. Присъедини се и ти.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *