Август е музика с Trombobby и C-mo

Или кое е едно от най-яките партита покрай басейна този месец?

0 коментара Сподели:

Мелодията на лятото е сладка, звънка, с привкус на любов и усещане за свобода. Август е най-вдъхновяващата песен на година – това е музиката на нашия живот. Ако шумът на морското вълнение ти е само далечен спомен, ние водим музиката на лятото при теб.

Завладяващият ритъм на любимия ни сезон носят Trombobby и C-mo. Къде и кога да го откриеш? 

Виж повече: Trombobby и C-mo, комбинацията от ноти, която чакахме

За четвърта поредна година лятото е музика с едно от любимите ни градски събития – Summer Is Music. 2 от 3 вълнуващи вечери вече прекарахме покрай басейна на Top Secret, докато се наслаждаваме на юнския и юлския ритъм. Този август закриваме музикалната фиеста и сме отново в бохемското ни убежище в града. Фънк е кодовото име на последното парти от Summer Is Music. Две от най-свежите лица на съвременната музика у нас представят съвместното си EP – The Year Without Summer. И макар вече да сме те срещали с мега албума на Trombobby и C-mo, ние отново ти напомняме какво ще чуеш, ако на 21 август си в Top Secret: 

Музиката на  Trombobby и C-mo е истинско златно лято, независимо от името на албума им. Ритъмът, закодиран в песните им, притежава онази честота, която омагьосва всичките ти сетива. А в какво се крие магията на двете момчета ли? В страстта им към соул, фънк, хип-хоп музиката и безкрайното им вдъхновение.

The Year Without Summer е албумът, в който всеки градски човек може да открие частичка от своята душа.

Фокусиран трайно върху преживяванията на съвременния човек в града, този проницателен мини албум включва размишления за любовта, шепота, неплатените сметки и онова вечно търсене на правилната посока. Лична и глобална. Част от замесените в тази еуфория, записана на диск, също ще излязат редом до Trombobby и C-mo на 21-ви – това са Петър Йотов (китара), Евден Димитров (бас). Заедно с тях мелодията на лятото ще донесе със себе си и Радо Казасов (барабани). 

Виж повече: Top Secret – бохемският рай за възрастни

Докато Trombobby и C-mo се вдъхновяват за албума си от куп събития от изригването на вулкана Тамбора, през романа "Физика на тъгата" на Георги Господинов до албума на Габриела Уилсън, подвизаваща се под псевдонима H.E.R, то ние със сигурност продължаваме да се вдъхновяваме от лятото. Затова заедно с тях се скриваме в парти убежището ни това лято – Top Secret, за да се насладим на хубава музика, невероятни коктейли и вкусна храна под откритото небе до брега на басейна. На 21 август от 20:00 със сигурност ще ни откриеш в този градски оазис, а още за събитието ще намериш тук

Този секси, секси мъж: Музика за очите, Боби!

Гледай "Търсачката" с Мартен Роберто и Сантра

Какво още става в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *