Събития за след работа: 12 – 16 август

Летни вечери като на кино

0 коментара Сподели:

Тази седмица ни е като интензивен уикенд. Последвай ни и разбери бързите стъпки за висок градус на настроението. Къде да ни откриеш, чети тук.

КИНОДВОР С КОКТЕЙЛ
От понеделник, 21.15 часа, Културен център G8

Лято е, звездите светят като прожектори, а градинските дворове на София са красиво място за бягство от делничните задачи. Културен център G8 и CineLibri те канят на серия прожекции под открито небе! Следи програмата в събитието и виж интересните заглавия, които са ни подготвили – включва японската трогателна история „Любимата формула на професора“, вечната класика „Закуска в Тифани“ и много други, като не са пропуснали и български заглавия.

ЕНЕРГИЯ – RATIO ROOFTOP PARTY
Сряда, 19 часа, Музейко

Сряда вечер изобилства от събития. Достоен малък петък, че даже и повече – стартираме го в Музейко и рууфтоп енергийното им парти. По-конкретно казано, дори и да не разбираш много от физика, лесно можеш да стигнеш до извода, че почти нищо не се случва без енергия. Но знаеш ли какво всъщност е енергията? Ratio те кани на високоенергийно лятно парти на покрива на Музейко, за да разберем заедно.

MOZEI & IVO DIMCHEV LIVE
Сряда, 21 часа, MOZEI

Иво Димчев в MOZEI. По средата на продължителното си световно турне Иво ще е в София само за два дни и ние сме много щастливи да си го привикаме за един ексклузивен концерт на 13 август. Не пропускай да го послушаш от опасно къса дистанция! Чакаме датата с любов и нетърпение, ще се видим на познатата локация.

SUMMER IN THE CITY: IVANNA KONDOVA
Сряда, 22 часа, Beach Bar

Сряда вечер – лято в града, хубава музика, коктейли, приготвени с любов, приглушени градински светлини и още нещо… това е рецептата за Summer In The City в Beach bar. В сряда вечер музикалната компания ще е поверена на Иванна Кондова – вокал, Божидар Василев – Trombobby – тромбон, Георги Пармаков – китара, които ще допълнят магията, която така или иначе винаги се забърква в познатия бар.

DAYO LIVE AT KINO CABANA – 15TH OF AUGUST 2019!
Четвъртък, 19 часа, Кино Кабана

Не бери грижа, че четвъртък вечерта ще ти остане без планове. Приятелите от Кино Кабана знаят, че нямаме ограничения в делничните дни и винаги сме ЗА коктейли, музикални и какви ли не приключения. За черешка са ни подготвили и лайв изненада от DAYO. Тук те чака всичко необходимо, така че не се колебай, ще подгреем пред уикендно.

Диджеите, които местят световната клубна сцена на Градина

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *