МОДНИТЕ ШЕДЬОВРИ СЕ РАЖДАТ НА УЛИЦАТА

Истински градски модни мацки

0 коментара Сподели:

Модата е в нас и ние сме в модата. Затова, ако очакваш да ти покажем селекции с пролетно-летни трендове, няма да го направим. Тук ти представяме онези момичета, които чрез  личното си изразяване и стил правят света ни по-красив и по-влюбен. Истината е, че няма значение дали си висок или нисък, с голямо дупе или с малко (е, има допустими килограмни граници). Важното е да намериш най-доброто за себе си. А най-доброто, което можеш да намериш, е просто да се харесваш. После като една истинска вещица забъркай с магия новия си аутфит. Да, просто си развихри въображението. Важно условие е да търсиш модата. Виж плата, кройката, шева, материята. Бягай от кича, но търси еклектиката.

Капсите са яки, но сме виждали и изпълнения под  дъното на дъното. В естествените материи му е майката, но стой далеч от вълнените калци на баба си.

С цветен тренчкот или качулка и дънки, а може и чанта „Шанел“ със скъсан Сonverse – няма значение, ако изглежда добре и секси и си оставил нещо от себе си.

Oversize дрехите, кожените якета, банските, аксесоарите, обувките, денимът, клъчът и шортите – всичко е тук. Така както можеш да го видиш по улиците на Ню Йорк, Лондон, Париж, Лисабон, Калифорния, Милано.

Не те съветваме да търсиш съвсем същите сетове. Вземи си по нещо и като един велик творец – „Добрите художници копират, великите – крадат“, го превърни в истински моден шедьовър.

И като сме почнали с цитати на художници, да завършим така: „Не се страхувайте от съвършенството. Не можете да го постигнете. Още повече, че в съвършенството няма нищо хубаво.“

 

 

 

ВИЖ ТЕНДЕНЦИИ ОТ НАШИЯ СТАЙЛИНГ АГЕНТ

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *