Радина – задай ѝ въпрос, за да ти помогне да играеш

От Доминиканската Република до PokerStars в София

0 коментара Сподели:

Радина е родена в Доминиканската република, а до март месец тази година живее в Орегон, САЩ. Решението да се върне в България идва по-скоро неочаквано и макар в началото да свиква трудно с идеята, че ще се задържи у нас по-дълго от очакваното, намира удоволствие в новата работа в екипа на PokerStars. Как един човек се озовава в един печеливш отбор, какво означава да имаш неограничени възможности и как един екип може да те мотивира, за да се развиваш в работата си

– запознай се с Радина.

Как би се описала за хората, които не те познават?

Бих казала, че съм много енергична личност. Мисля че това е нещото, което хората отбелязват за мен, когато ме опознаят. Обичам да се смея дълго и гласно, забелязвам красивото в малките неща и се забавлявам с всичко, което подхвана. От друга страна съм доста инатлива и гласна с вярванията си, които в повечето случаи са идеалистични.

Къде щеше да бъдеш, ако можеше да избереш всяка една точка от света?

Бих отишла в Доминиканската република, където съм родена. Това за мен е едно от най-красивите места на света, пълно с хора, които нямат почти нищо и въпреки това знаят как да ценят малкото, с което разполагат. Обожавам културата, невероятната природа, музиката и танците по улиците и там се чувствам като у дома си.

Трудно ли взе решението да се върнеш в България?

Всъщност това стана доста случайно. Върнах се в България през март 2020, след 7 години навън.

Планът ми беше да се прибера само за няколко месеца, но COVID и желанието ми да поостана с близките си по-дълго ме подтикнаха към търсенето на работа тук и така се озовах в PokerStars. Въпреки че обичам България, беше доста трудно да свикна с идеята в началото.

С какво се занимаваше, преди да започнеш работа в Poker Stars?

Преди да се върна в България, живях в Орегон, САЩ, където завърших Икономика на развитието с тенис стипендия. След това работих за неправителствена организация за подпомагане на социално слаби деца.

Как би обяснила на дете каква е позицията ти в момента?

Хората идват при мен с въпросите си и аз им помагам, за да им е възможно най-лесно и приятно, докато играят с нас.

Много хора смятат, че биха имали по-успешна кариера, ако емигрират. Съгласна ли си?

Не бих казала по-успешна кариера, но определено повече финансова стабилност и признание за труда им. България също предлага чудесни възможности за развитие на кариерата, но за повечето хора е трудно да намерят работа, където да се чувстват оценени и където това да рефлектира в заплащането. Също така мисля, че в България младите хора не получаваме достатъчно доверие, което затруднява израстването в даден отрасъл.

Любимата ти част от работния процес е…

Общуването с клиенти на чат, защото е много по-лично от имейлите, които получаваме.

Директната комуникация с клиенти прави работата много по-разнообразна и интересна.

Какво означава за теб да имаш неограничени възможности?

Да мога да пътувам навсякъде, защото все още имам много да видя, но най-вече, за да мога по-често да посещавам семейството и приятелите си по света. Също така бих заминала за Южна Америка като доброволка в някоя НПО.

Колко важен е екипът, с който работиш, за да бележи общата ви цел успехи?

Разбрах, че е много важен, още през първата си седмица в PokerStars. Имаме си групов чат, където главно комунирикаме, тъй като в момента работим от къщи. Винаги има някой насреща, ако имам нужда от помощ, което определено ме успокои и ми помогна много в началото. Също така си имаме невероятен мениджър, който сплотява екипа и ни подкрепя.

Кой е първият ти ‘winning moment’ с екипа на PokeStars?

Когато аз и една колежка от нашия тийм, която също започна наскоро, бяхме номинирани в един и същи месец за вътрешните награди за постижения в работата на компанията. За мен това беше признание за целия ни екип, и най-вече за мениджъра ни.

Подаръците, от които имаме нужда тази година.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *