Как да направиш дома си по-уютен в няколко лесни стъпки

Happy home, happy life

0 коментара Сподели:

Помниш ли ежедневието, в което пиеш бързо кафе на крак, докато обличаш нещо и хукваш за работа, цял ден прекарваш в офиса, а след това обикаляш всякакви пространства – фитнес, йога, ресторант, бар? В момента целия този хаос е затворен между четирите стени на дома ни – "Моят дом, моята крепост" вече придоби различно значение. Точно затова да облагородим пространството около себе си се изкачва все по-нагоре в приоритетите ни. Домът ни се превърна в офис, класна стая, киносалон и искаме, когато се оглеждаме около нас, видяното да ни носи усещане за уют.

Точно затова ти предлагам няколко идеи за добавки към интериора, които ще внесат топлина и усмивки около теб.

Настолна лампа

Може би тук говори моят афинитет към светлини и лампички, но смятам, че точно това допълнение в интериора може да донесе много характер в една стая. Избраната лампа е в топли цветове и с дървени елементи и ако дървесината пасва на някой друг елемент от дома ти, няма да сбъркаш. 

Вази и цветя

Лесен начин да вдъхнеш дух в една стая е чрез живот – цветя, растителност, зеленина. Наясно съм, че не всеки е ботаник по душа, и ако се притесняваш, че уменията ти да опазиш живо растение в саксия ще те предадат, можеш да заложиш на ваза със сезонни цветя. 

Одеяло

Есента е тук и макар засега краката ни да са топли, зимата идва и няма по-хубаво усещане от това да метнеш топло одеяло върху себе си, докато гледаш любим сериал или се потапяш в света на някоя книга с чаша чай в ръка. Ако точно това от снимката ти допада, подшушвам, че в момента е намалено.

Свещи и аромати

Какво по-уютно и стоплящо от ароматна свещ, която да мъждука до теб? Лесен и бърз начин да си направиш ароматерапия вкъщи е с няколко свещи, а ако са в тон с интериора, се превръщат и в красив аксесоар.

Килим

Нищо не може да се сравни с усещането да ходиш по луксозен нов килим. Домашният текстил е инвестиция, която правиш за себе си, и лесно може да промени облика на дома ти. Този от снимката приканва да сложиш една възглавница отгоре му и просто да се отпуснеш.

Възглавници

Като казах възглавници, ето и едно чудесно предложение от сайта на Крео. Цветът е луксозен, материята – велурено мека, а ролята – да създаде уютно кътче само за теб.

Чаши

Топлата напитка, с която избираш да овкусиш деня си, става още по-примамлива в красива чаша. За да придадеш малко уют и на ръцете си, можеш да заложиш на жълта чаша, с която да побереш слънцето между двете си ръце. 

Почувства ли вдъхновението от тези предложения?

Ако се чудиш от коя далечна страна са селектирани тези артикули, ще те зарадвам с новината, че всички те се помещават на kreo.bg, където те очакват още куп красоти, с които да направиш дома си още по-уютен. 

Ако си падаш по киномани…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *