10 забавни герои от сериали, с които никой не би дружил

Кои персонажи са страхотни на екран и ужасни в живия живот

0 коментара Сподели:

Джоуи е забавен в „Приятели“, но щеше да е кошмар, ако сте приятели.

Същото важи и за всички онези безкрайно колоритни персонажи, които не спират да ни забавляват от екрана. Техните характерности може да са забавни отстрани, но само за секунда си представи подобен човек да е наистина в живота ти. На никого не пожелаваме подобни приятели.

Ето от кои екранни любимци бихме полудели в реалността:

Джоуи

Няма по-голямо наказание от несериозен и неособено умен човек в компанията, особено ако е суперпалав и има таланта постоянно да се забърква в неприятности. Джоуи е като едно огромно бебе, за което всички се грижат, а той само иска да се храни и да полазва мацки. Познаваме такива хора и с тях спазваме сериозна социална дистанция даже преди да стане модерно.

Чичо Чарли

Алкохолик, женкар и комарджия, при това с ужасен стил на обличане – кой иска подобен човек в близкия си приятелски кръг? Да, изключително забавен, но винаги с иронични забележки към останалите.

Отдалече е смешно, отблизо – не чак толкова.

„Аз съм поет – рисувам с думи“, описва себе си Чичо Чарли, но Алън го коригира: „Ти си пияница, рисуваш със повръщано!“.

Ела на Go Guide After Work Social Club vol. 10!

Барни Стинсън

Ако Барни съществуваше в истинския живот, вече щяхме да сме чули покрай скандалите за сексуален тормоз. #MeToo биха посветили специална кампания на него. Освен отявлен мошеник, сексист и краен манипулатор Барни не зачита никакви общочовешки граници – нещо, което в далечен план е разбило не е едно и две приятелства. Също така е леко досаден.

Грегъри Хаус

Всеки си мечтае да има за близък приятел световноизвестен лекар магьосник.

Обаче представяш ли си колко е изморително да общуваш с Д-р Хаус по цял ден, а не в 43-минутни епизоди?

Даже да измислят хапче, което да предпазва от сарказъм, пак ще трябва да вземаш двойна доза. Също така егоизмът на Хаус е епичен, а обикновено най-близките трябва да му оправят бакиите.

Сол Гудман

Най-добрият адвокат в Албъкърки може да измъкне себе си и своите клиенти от всяка заплетена ситуация. Неговите думи хипнотизират даже най-кръвожадните убийци. Страничният ефект на тази дарба обаче е малко тъжен: Сол а.к.а. Джими е патологичен лъжец. Дотолкова, че като каже „Добър ден“, трябва да поглеждаш дали случайно не е нощ. С такъв приятел не ти трябва враг.

Крамър

Даже в самия сериал Космо Крамър не е от най-лесните за изтърпяване –

във всеки сезон повече от половината сред несполуките на компанията са директно свързани с негови действия и бездействия.

Крамър има докосването на Цар Мидас, само че наопаки – всичко, което пипне, става на пух и прах. Всеки има подобни хора в живота си, но в реалността за щастие има как да избягаш.

Шерлок Холмс

Мечтата на всеки е да бъде Шерлок Холмс или поне да е приятел с него (което го превръща автоматично в Д-р Уотсън). В истинския живот обаче най-великият детектив в историята звучи като една от най-големите болки в главата – освен че е пълен всезнайко, на него му липсват доста основополагащи социални умения. Или казано по-звучно – Шерлок Холмс е пълен темерут.

Майкъл Скот

Най-забавната част в The Office са напъните на Майкъл да блесне.

Всички сме се сблъсквали с такива хора. Накрая цялото това насилване, напъване и напиняне води до един рязък спад в желанието ни за общуване с тях. Освен това Майкъл е сексист, шовинист, расист и още доста думички, завършващи на „-ист“. В случая звучно можем да обобщим, че е „пълен тъпак“.

Шелдън Купър

Качествата, които ни карат да се смеем на някой герой от екрана, са същите, които биха ни накарали да го ударим с нещо тежко в реалността. Представи си какво е да си на една маса с Шелдън или още по-лошо – да живееш с него. Това е все едно да общуваш с кръстоска между начална учителка, „Енциклопедия Британика“ и много досаден папагал.

Саманта Джоунс

Саманта от „Сексът и градът“ е пример за човек, когото можем да гледаме със зяпнала уста до безкрай, но без да се приближаваме прекалено наблизо.

Саманта винаги е права и точно в това е проблемът –

общували сме с такива хора и усещането в един момент е като след тежък боксов мач. Освен това кое момиче би запознало гаджето си с приятелка като Саманта?

А когато имаш път към морето.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *