Стрийт фууд и хубава музика завладяват София

Защото юли е за фестивали на открито

0 коментара Сподели:

Restart Life – всички си мечтаем за този момент, когато ще се забавляваме както преди, а ние от Go Guide сме щастливи да споделим за фестивала, който ще даде началото на летните столични емоции. Вкусна храна, хубава музика, забавления с приятели – какво друго ни е необходимо,

за да наситим сетивата си и да си спомним колко прекрасен е животът отвъд карантината?

На 3 и 4 юли (петък и събота) на столичния стадион Юнак ще се разнасят ароматите на любими стрийт ресторанти, сред които Skapto, Burgers on the road, Lolly, Chilli Hills Burning Van, Mangia Van, Boom Burgers. Очакват ни най-пивките крафт бири на София и разнообразие от коктейли. Ще звучат обичани групи и DJ-и, а богатата двудневна програма ще осигури незабравими изживявания на открито.

Не пропускайте оспорвания джага турнир на българската крафт пивоварна Cohones Brewery, знаковото шкембе на Grindhouse, нито надяждането с люто от Chilli Hills. За най-малките организаторите са подготвили интерактивен детски кът. Още в първия ден на фестивала ще има и доволно количество храна за размисъл – Пощенска кутия за приказки и

премиерното представяне на книгата на Китодар Tодоров – „Петък точно в пет“.

За доброто настроение в петък ще допринесе сетът на DJ Funkster, а по-късно римите на So Called Crew – Жлъч, Гена и Григовор. В събота партито ще продължи с DJ Skill и концерт на две от най-обичаните рок групи у нас – P.I.F. и Остава.

Restart на нормалното, и все пак в новата нормалност – фестивалът ще се проведе според всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията, препоръчана от Министерството на здравеопазването.

Билети ще намерите на място, като стойността на еднократния билет ще бъде 15 лв., а на билет за посещение през двата дни – 20 лв. За децата до 7-годишна възраст входът е свободен.

Пълната програма и информация за Restart Life Fest в София на 3 и 4 юли ще отриете в страницата на събитието във Facebook.

Ето и 3 коктейл бара, в които винаги се отбиваме с кеф

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *