Електрическият велосипед – новият ни най-добър приятел?

Градски разодки, отдих и приключения

0 коментара Сподели:

Когато горещите летни дни са вече факт, а желанието ни да бъдем активни е по-силно от всякога, не искаме нищо друго освен да намерим лесен, бърз и иновативен начин за придвижване както из града, така и из околностите. Ходенето пеша, карането на кола? Отживелица. Трябва ни нещо по-различно, вълнуващо.

Намираме отговора в новите електрически велосипеди на Eljoy Bikes!

Възможно ли е обаче един велосипед да замени ефикасността на колата? Отговорът – абсолютно да! Как звучи безпрепятствено, гладко и скоростно пътуване, без наличието на безкраен трафик или нуждата от свободно място за паркиране? Всички тези екстри са налице с новия Eljoy Revolution – City. Един велосипед от бъдещето, който ни кара да видим града с други очи и да открием напълно нови спотове, където дори и не сме подозирали.

Лек и лесен за навигиране, с батерия, която може да бъде заредена навсякъде, електрическият велосипед на Eljoy Bikes определено вече ни кара да се замислим дали да не оставим колата в гаража…поне за летния сезон! Не трябва да забравяме обаче и за уикендите, когато е време за отдих и най-вече за пътешествие!

Искаме да сме близо до природата, да усетим красотата й със сетивата ни, да бъдем част от нея.

Тази връзка обаче няма как да се осъществи, ако наблюдаваме пейзажа само от сигурността на колата ни. Ето защо, за да бъде изживяването автентично, се доверяваме на електрическия велосипед Eljoy Revolution MBT, който напълно ще трансформира уикенда ни. От маневриране по стръмни хълмове до покоряване на планини, няма терен, който да се окаже предизвикателство за бързия и издръжлив Eljoy Revolution MBT. Вече знаем с чия помощ ще се отправим другата седмица на излет в планината!

Без значение дали в града или в природата, с футуристичните електрически велосипеди Eljoy Bikes всяко пътуване е удоволствие и идеален момент да обърнем внимание дори и на най-малките детайли около нас, на които преди не сме имали време да обърнем внимание!

Ако търсиш заведение с красива градина, в която да похапнеш, ти предлагаме цели 17.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *