Обзавеждането на един дом е неговата душа

Бъдещето на интериорния дизайн ще бъде по-вълнуващо от всякога

0 коментара Сподели:

Само с една разходка из стаите и вече можеш да си съчиниш истории за обитателите. Всеки един предмет е изминал своя житейски път преди да се озове на точно онова определено място в твоя хол. Китайците дори са създали цяло изкуство, посветено на подредбата – Фън Шуй. Но дори и да не си фен на източните практики, хармонията вкъщи е от значение, имайки предвид времето, което прекарваш там.

Околната среда на работното място е също от важност.

Според проучвания, подходящият интериор мотивира и вдъхновява служителите да показват по-добри професионални резултати.

На тазгодишното издание на „Светът на мебелите“ ще бъдат събрани всички хора, които работят за това обграждащата ни среда да изглежда по възможно най-приятния начин. На събитието, което ще се проведе от 18-ти до 21-ви март в Интер Експо Център, професионалисти от над 11 държави ще споделят опит, идеи и новости от интериорния дизайн и архитектурата. 

В рамките на изложението ще се проведе и семинарът “Conceptual Talks”, който отново ще преобърне представите ни освен за интериорен, така и за продуктов дизайн. За лекциите са поканени имена, чийто принос в областта са оставили интернационален отпечатък. Част от лекторите включват дизайн доайени като проф. Саша Пиърс от HAUTEINNOVATION, Джовани Отонело – арт директор на InstitutoEuropeodiDesign, арх. Стоян Начев – основател на Graphicground и представители на поне още шест български студиа. На семинара ще бъдат представени последните тенденции и иновации в сферата.

Независимо дали си човек, занимаващ се професионално с архитектура и дизайн, все още го изучаваш или имаш интерес да започнеш да се занимаваш с това, вратите на Интер Експо Център са отворени за всички.

Събитието е напълно безплатно, само трябва да се регистрираш предварително.

Прочети разговора ни със Стефан А. Щерев за вдъхновение. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *