Жлъч пуска рап „Звяра“ на свобода

И ние чакаме с нетърпение тази петък вечер

0 коментара Сподели:

За едно от най-големите рап чудовища на софийската сцена сме ти говорили неведнъж. Жлъч е от любимите ни събития на родния музикален небосвод. Мислим си, че сме готови за новите изненади от него.

Дали обаче можем да сме изцяло подготвени за рап "Звяра", с който ще се срещнем съвсем скоро? 

Този петък, на 13 септември, ни очаква дългоочакваната среща с най-новия албум на Жлъч – "Звяра". Фатализмът се засилва още повече, като погледнем броя на парчетата в него – отново 13. И ако тази нищожна случайност и респектиращото име на тавата все още не вдъхват нужния респект (в което се съмняваме), то замесените в него със сигурност ще взривят сетивата на всеки рап фен у нас. Виновниците за цялата симбиоза от рими и музика са Гената и Algoriddim. Какво обаче ни очаква на промото? 

Освен Гената и Algoriddim ще чуем и вдъхновението на още 10 от най-добрите родни бийтмейкъри. А на сцената ще излязат и останалите ни любими агенти от So Called Crew – Григовор и Trasher-ът. Много шум вдигаме и за откриващия сет на DJ DELightfull. Най-бързите ще могат да се сдобият и с физическо копие, което ще се разпространява както на концерта, така и в онлайн магазина на Facing The Sun. А още за едно от най-големите рап събития на годината ще откриеш ето тук. Бъди готов за "Звяра".

Ние със сигурност сме в готовност да избухнем в Маймунарника. 

Прочети нашия неплитък разговор с Жлъч, Григовор и Гената за нещата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *