Новото начало в края на лятото

Ще се изненадаш как топлите месеци могат съвсем наистина да те срещнат с мечтаната работа

0 коментара Сподели:

Забелязал ли си как наесен всички се втурваме да правим промени? Сменяме гардероба, оглеждаме се за нови възможности, записваме се на курсове за допълнителни умения и всячески се опитваме да вкараме живота си в релси. Не знаем дали това е феномен на дългата ваканция, след която малко гузно се стремим да влезем пак в работен режим, но е факт, че септември се оказва един от най-продуктивните месеци в годината. Ние обаче знаем и друга схема за постигане на мечти и поемане в нова посока в кариерното развитие и тя е, че това се случва най-добре през лятото.

Може да те изненадваме, но истината е, че според статистически проучвания през летния сезон най-малко хора търсят работа, най-много напускат или са в отпуска и бизнесът отчаяно се нуждае от кадри. Понеже обаче никой не кандидатства, мениджърите са принудени да закрепят положението поне до септември, когато ще имат нови кандидати. 

И точно заради това нашият сто процентов съвет е – действай смело и започни да дерзаеш точно сега. Ако потърсиш мечтаната работа през лятото, положителните неща за теб ще дойдат бързо

Ще имаш време да се адаптираш по-лесно в новата среда, с по-малко хора в офиса, ще можеш да „научиш“ новите си задължения на забавен каданс, защото пикът на работата през лятото намалява, което ще ти даде възможност да влезеш в час с по-бавно и сигурно темпо, няма да си в масовата истерия и сред милионите кандидати за работа наесен, ще можеш да вземеш плануваната отпуска и през Коледните празници, когато е супер да си със семейството, можеш и да преговаряш за по-високо заплащане, ако поемеш допълнителните задължения на липсващи колеги.

Последният „бонус“, за който ти подсказваме е, че лятото е перфектното време изцяло да смениш посоката. Ако искаш чисто нова работа, която не си вършил до сега, ако ти се работи в динамичен екип на световната сцена, ако са ти интересни професии, в които нещата се случват на момента и не те плаши да станеш добър в позиции със странни имена, които не си чувал до сега – ние те съветваме да обърнеш внимание на предложението на нашите приятели от PokerStarsнай-големият сайт за онлайн покер в света.

PokerStars си търсят свежи млади хора, които да влязат в динамичните им редици, като позициите, които предлагат са разнообразни и не изискват абсолютно завършени умения, 

защото компанията предлага обучение и плавното ти въвеждане в работната среда. В замяна ти получаваш страхотно работно време, добро заплащане, възможност за кариерен растеж и динамична работа, която определено ще те направи част от играта. Съветваме те да се свържеш с тях, точно тук, за да ти разкажат за предлаганите позиции и да обърнеш нова страница в кариерното си развитие, която да сбъдне всичките ти мечти. Те те очакват, а ние нямаме търпение да ни разкажеш как лятото те е направило по-богато с нови познанства и нови полета за изява. Действай смело!

Ето информация за отворени позиции.

А ако искаш нощта да работи за теб, ама буквално – виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *