Тази есен U2 ще превърнат Европа в музикална сцена

Турнето eXPERIENCE & INNOCENCE е цели два месеца, трябва само да избереш своя

0 коментара Сподели:

Съвсем скоро една от най-големите световни алтърнатив рок банди ще натовари целия си арсенал от инструменти и ще потегли на дълъг вълнуващ път, решена твърдо да погали сърцето на всеки свой почитател. От 12 септември до 13 ноември

Европа ще се превърне в красива, емоционална до болка музика, а неин приказен властелин – великите U2.

Излишно е да споменаваме колко милиарди нежни души от всяко крайче на света е пленила бандата, най-вероятно и ти си една от тях, за нас гарантираме, така че дано си от тези щастливци, които държат в джоба си билет и чакат с вълнение да се срещнат с Боно, Дейв, Адам, Лари и тяхната магия очи в очи.

Турнето под наслов eXPERIENCE& INNOCENCE следва последния албум на U2 – SongsofExperience, и бележи завръщането на бандата на сцена след зашеметяващото ѝ турне през 2015, а това, което обещава на своите не почитатели, а приятели, е да не спести нито една нота.

Очаква ни толкова силен лайф, такъв дълбок бъдещ спомен, че дори нямаме представа от мащаба му.

Естествено, няма и място за съмнение, че всичко от страна на техника и звук е подготвено като за богове. Сценичната продукция е съставена само и единствено от последните технологии, за да е сигурно, че дори последният влязъл през портите да се почувства танцуващ пред самата сцена.

Погледнато хронологично, U2 излизат за първи път на сцена в Европа преди почти 38 години, което е поредната подточка, достойна за уважение.

Пожелаваме ти да се превърнеш в част от цялата тази енергия!

Най-близо до България ще са на 13.11., в Берлин, Германия.

Ако не знаеш кои са Krekhaus, виж тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *