Неастрологичен хороскоп: 15 – 21 юли

Звездите може и да са в отпуска, но маг Жаклина никога не е

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с хороскопа,

който е толкова силен, че може да извади всеки закъсал в морето джип! 

Овен

Най-накрая ще има полза от ината ви. Използвайте го по предназначение, когато ваш близък зодия Телец ви предложи, че ще е много яко да ударите по няколко текили, преди да отидете на парти. Отсега предупреждавам, еми няма да е много яко!  

Телец

Не слушайте Овните, които се дърпат по навик, ами ги навийте да пиете текили преди партито! Отсега ви казвам, ще е много яко, не знаете какво изпускате. 

Близнаци

Рожденият ви ден мина, с което ангажиментите и трепетите това лято изглеждат наполовина по-малко. Няма да бъде така! Още тази седмица ви чака приятна изненада, докато изхвърляте боклука. Визирам представител на зодия Везни.

Край кофите за боклук може и да висят боклуци, но понякога има и свестни хора. 

Рак

Тази седмица сексът ви е забранен! И без това вече правихте толкова, колкото Рибите правят за 5 години. Отдайте се на по-общественополезни и културни прояви. На жените зодия Рак се забранява да ядат банан, да ближат сладолед и да пият бира от бутилка с дълго гърло. Няма да обяснявам защо! 

Лъв

Вие обичате да сте на върха и да гледате всички отвисоко. Няма проблеми, в Ботсвана на 15 юли е Ден на президента. Само не забравяйте да поглезите и първите дами! 

Дева

На 20 юли празник има едно занимание, което много допада на представителите на знака. Говоря за шахмата. Освен че изисква максимална прецизност и концентрация, шахматната дъска грабва представителите на зодията и със съвършения си алгоритъм на подредба – черно-бяло, черно-бяло. 

Везни

Важно съобщение към всички зодии! Везните ще имат много доходоносна седмица,

тъй че който си търси богато гадже или просто нов богат псевдоприятел, сега е моментът да направи своя избор!

Това обаче е само върхът на айсберга, защото всяко бизнес начинание ще се увенчава с успех, а всяко друго с провал…

Скорпион

Ходете да се наспите, защото нищо интересно не се очертава на хоризонта. Тук-там по някоя въздишка от хората, с които се разминавате, но нищо, което да си струва вниманието ви, а трябва да сме наясно, че то не е за всеки. 

Стрелец

Виждам, че вече не ви свърта на работа и мислите ви са изцяло насочени към морето, но разсъждавайте практично. Ходенето на работа ви е нужно, за да имате пари за море. Това не е ли достатъчна мотивация да се разходите до офиса и другата седмица? 

Козирог

Периодът е изключително благоприятен за разкрасителни процедури при пластичен хирург зодия Водолей. Нищо не намеквам, звездите така са се наредили. Освен това, ако имате нужда от пари назаем, поискайте от Везните или Стрелците.

У тях е парата тази седмица!

Водолей

Тези от вас, които се занимават с пластична хирургия, ще изкарат много пари от клиенти зодия Козирог, които изманипулирах да дойдат на консултация при вас! Не е нужно да ми благодарите, дребен процент от печалбите ще е достатъчен намек, за да разбера, че сте оценили жеста ми! Тези, които не се занимават с пластична хирургия, е време да преосмислят професионалната си ориентация, изкарват се добри пари. 

Риби

Вашият живот е като 16 юли. Това ще рече, че е без нито един официален празник. Няма нужда от драма. Предлагам ви водка с утеха, но не точно. 20 юли е професионален празник на пивоварите в България. Това е вашата утешителна награда!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, рецепти за калмари, качествен материал за рибарски лодки, потърсете ме на фейсбук страницата на маг Жаклина! 

Какво още ти вещаят звездите за юли

Търсиш модно вдъхновение? Открий го в нашето видео

Маг Жаклина ти предвижда награди! Виж как може да си спечелиш коктейлна фиеста

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *