Събития за след работа: 15 – 19 юли

Лайв концерти под открито небе

0 коментара Сподели:

Ударили сме го на летни забавления, не ни се прибира, в офиса е тясно и ни се разпуска още от сутринта. Тази седмица музиката излиза навън и те кани да ѝ се насладиш. Освен това в делничните дни са се сгушили още няколко гранде, мега случвания, които споделяме, за да те видим и там, и там, и там.

BELOSLAVA LIVE AT KINO CABANA – 17TH OF JULY 2019!
Сряда, 19 часа, кино Кабана

Белослава и Кино Кабана и поотделно да ги чуем, пак сме „за“. В комбинация директно пращаме поканки за събитието на най-близките, хах. Откритата сцена на киното е едно от малкото централни места, които предават усещането за простор и добре прекарано време на открито, макар и точно в центъра. Белослава пък е черешката на тортата, която ще отвори чакрите ни на едно по-чувствително ниво – сряда вечер, обичаме те.

PUZL COCAFÉ GRAND OPENING
Четвъртък, 17 часа, Puzl Coworking

В четвъртък празнуваме материализирането на една мечта, а именно съществуването на CoCafe. Рууфтоп coworking пространството събира всички елементи от пъзела – чудно кафе, любими коктейли, накъде без тях и комфорта на едно разчупено място за работа със супер яка гледка към Витоша. Ела да се почерпим по този повод – с музика и наздравици в компанията на интересните пъзел лица.

CGBG MEETUP #8
Четвъртък, 18.30 часа, Generator

Нещо полезно – CGBG MeetUp номер осем се завихря в света на 3D анимацията на персонажи. Във винаги любопитното за новото пространство на Генератор ще гостуват като лектори Жоро Захариев, Николай Бонев, Момчил Гиндянов и Христофор Христофоров – Фори. Ще те очакват, за да обмените опит и идеи и да търсите начини да се развивате заедно!

SOFIA ART WEEK: ОБЕКТИВНО НЕ/КОРЕКТНО / OBJECTIVELY IN/CORRECT
Вторник до края на месеца, Следи програмата

Обявяваме началото на Sofia Art Week с откриването на изложбата "Обективно (не)коректно / Objectively (in)correct". Изложбата ще бъде съпроводена с пърфроманса "Златно безгрижие" на Боряна Росса с участието на Войн де Войн и Мартина Стефанова. Не пропускай да следиш програмата на Sofia Art Week, очакват те всякакви разнообразни изненади на различни локации.

STEFAN VALDOBREV – LIVE IN SOFIA – CLUB MAYMUNARNIKA / 18 JULY
Четвъртък, 20 часа, Маймунарника

Силно вярвам, че всеки си има един концерт на Стефан Вълдобрев, който ще помни минимум цял живот. Четвъртък вечер предвещава да си вземем петъка отпуска и да му разпуснем здраво. Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ нямат почивка и ще раздвижат всяка фибра в Борисовата градина. От теб се иска само да се телепортираш в Маймунарника и чудесата гарантирано ще последват.

Заедно с Тео Чепилов и Драго Симеонов виж кои са най-добрите моменти от хит сериала Stranger Things и.. спечели супер награда. Giveaway!

5 заслужаващи си вниманието филма с… басейн в каста

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са летните трендове в света на модата заедно със стилиста Антония Йорданова. Go Fashion!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *