В София през уикенда: 28 – 30 септември

В началото на есента сме ти приготвили нова порция вълнуващи преживявания в София

0 коментара Сподели:

Времето захладнява, есенната депресия чука на вратата, но ние не сме готови да се предадем на лошото време. В София и този уикенд откриваме множество възможности да поддържаме високия си дух – хапване, културни събития и още много други преживявания.

Официално откриване на AmuseBouche

Петък, 18 часа, AmuseBoucheCulinarySchool

По правило закриваме работната седмица с глад за хубава храна и вълнуващи преживявания. Слагаме началото на уикенда на празненството по случай седмия рожден ден на AmuseBouche, където ни очаква пиршество на добрия вкус и представяне на новия дом на Кулинарно училище AmuseBouche. Апетитът и доброто настроение са задължителният дрес код за вечерта.

Selectors with DJ Masda & Garo

Петък, 23:59 часа, Studio EW

От Studio EW винаги се грижат да се чувстваме сякаш Берлин е в София, а този петък ще ни срещнат с DJ Masda, който идва пък чак от Токио. Негов партньор зад пулта е Garo, дългогодишен приятел на StudioEW. Събитието е първото от поредицата Selectors и нямаме търпение да разберем какво предстои.

Майсторски клас по графичен дизайн на Велина Мавродинова

Събота, 10 часа, IQMedia

Съботния ден може да прекарате в творческа обстановка. В рамките на 6 часа ще се запознаете с теорията, философията и практиката на графичния дизайн, като по пътя на творчеството ще ви водят вдъхновяващи лектори. Майсторският клас ще се провежда всеки четвъртък и събота чак до 13 октомври, затова все още имате време да се запишете. Местата са ограничени и Велина Мавродинова избира сама всички участници.

Разходка из литературна София #1

Събота, 13 часа, Читалнята

И понеже книгите са наши верни спътници през есенните дни, в събота ще се разходим из забележителностите в София, които са свързани с българската литература. Срещата е в 13 часа пред Читалнята и в продължение на два часа ще си припомним миналото и ще почерпим вдъхновение от него.

F R E A concept vintage shop

Неделя, 13 часа, Event Space 166

Закриваме уикенда малко тъжни, но развълнувани с F R E A и празнуваме новото начало за марката в Event Space 166, където освен обичайните винтидж находки ще намерим и други български и скандинавски продукти. А от 1 октомври ще посещаваме Pop-upмагазина, който си е намерил дом на улица „Раковски“.

 

 

Списание 8 НА ЖИВО

Неделя, от 10 часа, Кино "Люмиер Лидл"

Списанието, в което четем за археология, космос,здраве, екология, пътешествия, наука, медицина, история и още много, ще се срещне с нас на живо. Поканен си на дискусията с гост-лектори от близо и далеч, чиито професионални знания обхваща всичко, което те интересува. Неповторимо събитие за всички знаещи и търсещи познание.

Ако решиш да си останеш вкъщи този уикенд, прочети нещо забавно.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *