Предимствата на това да си плешив

Може да те изненадат

0 коментара Сподели:

Всъщност няма нищо страшно. Веднъж приемеш ли, че си плешив, животът ти ще стане много по-лек, повярвай ми. Всички мазила и присаждания са само временно решение и са по-неефективни и от свалките с цветя и рози.

По-страшно от това да си плешив е например някой да те повика по малко име нощем в собствения ти празен апартамент. От това направо ще ти се изправят косите, независимо дали ги имаш или не. В този зловещ сценарий прическата ще ти е най-малкият проблем.

Всъщност ако се замислим реално, малко са житейските ситуации, в които наличието на здрав косъм и гъста коса могат да ти помогнат и да направят разликата.

Дори напротив, много по-вероятно е да сбъркаш, докато мислиш за куп странични неща, в това число и за прическата си. Отпадне ли тази тревога, можеш да се съсредоточиш върху наистина важните въпроси. Ще подкрепя субективната си теза с обективни факти. Дали капитанът на „Титаник“ е щял да спаси кораба, ако е бил плешив и е мислел за айсбергите вместо за косата си? Може би не, но в историята е записано с огромни букви, че плешивият Ленин е направил революция, а голото теме на Данчо Лечков донесе радост на цяла България. Изводът е, че липсата на коса освобождава съзнанието и води до велики подвизи! След тази изпълнена със спорни данни встъпителна ода е време да се насочим и към истинските предимства на това да си плешив.

Не си Криско, защото истинските рапъри са плешиви или гологлави минимум

Няма и как да си, защото Криско е един и Башар е негов прор… палач. Едно от първите неща, които се набиват на очи в новия му клип и което рязко го отличава от Мишо Шамара, е именно, че не е плешив. Вторият му отличителен белег е белият потник.

Той обаче не е важен, защото жените искат да имат Криско по бял потник точно толкова, колкото искат да имат и целулит.

Екранната смърт на героя на Кристиян доказва безспорно и няколко други факта. Първо, моторите са опасни за здравето, второ, тотално офтопик, ама Яна Маринова мирише на секс от километри във всяка своя роля (!) и, трето, Шамара печели двубоя „кой е по-добър рапър“, защото е плешив. По същата причина той оцеля и в клипа си 17 години по-рано. Не виждам друго логично обяснение на нещата.

Сексуален порив

Онази тъжна история, в която млад момък разказва как се е запознал в интернет с умно и красиво момиче, а после, като се видели на живо, тя се е оказала плешив и дебел мъж и затова и сексът им не бил кой знае какво, въобще не отговаря на истината. Наскоро беше доказано, че мъжете, които оплешивяват, са много по-потентни и сексуално активни.

То друго не ни и остава, ако питаш мен, но ако падаш духом, важното е да не падаш и телом.

Затова, момчета с хубави прически, идвайте в отбора на голите темета, докато е време. Аз например по тази логика съм на косъм или два от това да се превърна в тотален сексуален бог. Паднат ли и те, трябва само да намеря някоя жена, която да е навита да пробва дали науката не сбъркала.

Когато красиво момиче дойде на плажа, вижда първо тебе

Факт! Както всеки кацащ преди залез в София самолет вижда първо голите кубета на „Александър Невски“, а не гъстите гори на Борисовата, така и всяка прясно пристигнала на плажа мацка ще бъда заслепена от отражението на перфектно оформения ти череп. Тайната, извадена директно от наръчника за красота на плешивите мъже, е в това да хидратираш скалпа, за да бъде отблясъкът още по-мощен и нито един модел на RayBanда не може да му противодейства.

В този ред на мисли сентенцията По-добре да си глупак, отколкото плешив, защото глупостта не си личи от пръв поглед е нищо повече от една суета, защото на пръв поглед често не изпъква и интелектът. Освен това учените са доказали, че хората с интелектуални професии оплешивяват по-често. Сентенцията беше научно и напълно логично оборена.

Селските жители са по-малко предразположени към оплешивяване

Звучи много нетолерантно, но статистиката е такава. Затова в този тъй жесток свят, в който някои хора все още се делят на столичани и провинциалисти, плешивото теме е твоят натурален паспорт за софийско жителство. Нека тия от Монтана си веят перчемите по жълтите павета, ние, софиянците кореняци, сме с кубета като на „Александър Невски“!

Според наскоро проведено социологическо проучване 46% от плешивите мъже биха дали 5 години от живота си, за да върнат косата си.

Не знам кой социолог е правил проучването, но не е прав. Кой луд ще се откаже така лесно от 5 години трудов стаж при тези постоянни пенсионни реформи?! Качеството на живот не зависи от това, дали имаш коса. Попитайте Джони Синс! Моите искрени комплименти към дамите, които се разсмяха на това изречение. Моля, бъдете така добри и се отбележете в коментарите отдолу, след което моята асистентка ще се свърже с Вас за повече подробности.

Скъпи мъже с добре очертани темета или чела! За да очароваме околните, не е достатъчно само да сме плешиви, въпреки че понякога много помага, особено преди заплата. Необходимо е още нещо и това е харизма, качеството, което обединява всички плешиви… милиардери по света. #лафназаем.

Посмей се още малко.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *