Вярвам в розовото

Барби имиджът му е в миналото

0 коментара Сподели:

В един от най-споделяните цитати на Одри Хепбърн тя казва: „Вярвам, в розовото!“. И преди, и днес, и утре това е цветът, който е в сърцето на всяка една от нас, независимо че с годините връзката ни се е поразмила.

И ако цветовите тенденции се променят непрекъснато, то смеем да твърдим, че розовото сякаш има по-дълъг живот от останалите. И ние му се доверявамe и тази есен, преди да сме забили съвсем в есенната меланхолия, която ще превземе и дрехите ни. Вкарваме екстра доза цвят върху палтото си, а дължината му варира от късо, до над и под коляното. Това е нашият реверанс към тази тенденция, която подслаждаше цяла година дрехите ни.

Въпреки че стига да знаеш как, розовото може и да не нагарча толкова много от сладост

и щом дори вечно вярната на прохладните цветове Виктория Бекъм заложи на него, при това от глава до пети, значи Барби имиджът е в миналото.

Вече ти разказахме как да носиш милениум розовото, но сега по-скоро даваме заявка за любовта си към фуксия, руж, бонбонено. Виждаме го навсякъде – от Nike до Comme Des Garçons.

Избираме си го за дрехите, които слагаме отгоре, така че скролни надолу, за да получиш вдъхновение с любезното съдействие на уличните звезди…


След като преоткри розовата страна на връхната дреха, виж няколко цветни идеи и за ефирната пола

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *