5 събития за след работа: 22 – 26 октомври

Тази седмица сме тук и там, виж къде точно

0 коментара Сподели:

Тази седмица ще се черпим още от вторник, през цялото време ще обикаляме различни и интересни изложби, запазили сме сряда за кино, а парти уикендът започва още от четвъртък. Повече подробности за интересните събития, които да те накарат бързичко да си тръгнеш от офиса, виж тук.

РАКИЕН КРЪЖОК – ВЕЧЕРЯ С ГРОЗДОВИ И ДЮЛЕВИ РАКИИ

Вторник, 19 часа, "Спутник"

Едва ли има някой от нас, който да не е фен на ракията. В емблематичния „Спутник“ ще ни представятедна импровизация на 5-степенна вечеря с две гроздови и три дюлеви ракии. При все че вкусът тук е познат като феноменален, а в селекцията ракии е включено и новото гроздово попълнение, по-добра вторник вечер от това – здраве му кажи. Бързаме да направим резервациите си, защото знаем, че феновете са много.

ВЕЧЕР С L'EUROPEO, ПОСВЕТЕНА НА THE BEATLES

Сряда, 20 часа, "Книгата"

Една вечер, която ни печели със страхотната музика и уникалните снимки на The Beatles, които промениха света не с война, а с музика. Очаква ни и среща със забавната компания на главния редактор Димитър Стоянович и авторите на колекционерския брой The Beatles, L'europeo, така че, букваме се отсега.

СТРУКТУРИ НА МИСЪЛТА ■STRUCTURES OF THOUGHT

Четвъртък, 19 часа, Strctura Gallery

Изложбата „Структури на мисълта: Художествени репрезентации от Австрия“ е специално създадено от куратора Валтер Зайдл за пространството на галерия „Структура“. Включва творбите на едни от най-известните австрийски художници, които анализират отношенията между индивида и пространството, който могат да противодействат на унифициращите кодове. Очакват ни фотография, видео, рисунки, скулптури и инсталации, които наистина впечатляват с оригиналност.

COMPUTER SPACE ART EXHIBITION – KRISTINA STPYANOVA

Четвъртък и петък, The Red House Centre of Culture and Debate

В Червената къща те очаква Кристина Стоянова, която лично ще ти представи изложбата си от компютърните графики Foxy Days – част от арт форума Computer Space. Регистрирай се предварително и вземи участие в различните активности и дискусии, съпътстващи изложбата.

ЗЕЛЕНО КИНО ЗА ЧИСТ ВЪЗДУХ

Петък, 19 часа, Клуб на пътешественика

Благотворителното събитие ни кани официално да се включим в една кауза, фокусирана върху належащата нужда от опазване чистотата на въздуха. Проектът "Зелено кино за чист въздух" ще ни зарадва със селекция от късометражни филми, обединена в по-широката рамка на спорт и екология, и ще ни даде възможност да се запознаем отблизо с изключителни личности и техните неортодоксални истории. Целта на събитието е да се съберат средства от дарения, които да подпомогнат каузата "Чист въздух" и всеки желаещ, е добре дошъл да се включи.

Големите The Cure ще бъдат хедлайнери на EXIT

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *