3 подкаста, които всеки предприемач трябва да следи

Защото има на какво да те научат

0 коментара Сподели:

Подкастовете стават все по-популярна медия, чрез която хората се информират по различни теми. Ако все още не си чувал за тях, подкастовете са аудио или видео файлове, достъпни за автоматично сваляне от интернет. Като лесен начин да получаваш инфо, докато си в движение, шофираш, готвиш или се чудиш какво да правиш в този живот, те се превръщат в основен източник на новини, знания и развлечение за заетия предприемач и дори за обикновения човек.

Ето и селекцията от топ 3 подкаста, които не трябва да пропускаш, ако имаш амбиции като предприемач:

1. The Gary Vee Audio Experience

Гари Вайнерчук, известен още като Гари Вий (Gary Vee), изгради стабилен личен бранд в предприемаческото пространство. Неговата способност да прогнозира тенденциите в бизнеса и дигиталния маркетинг и да акцентира върху действието и практиката са качествата, които стоят в основата на успеха му.

Според Гари „бъдещето е в аудиото и гласа“ и той използва своя подкаст The GaryVee Audio Experience като начин да изгради връзки и да сподели информация за предприемаческия си опит.

Това е подкаст, който да следваш, ако искаш да разбереш как да свършиш работата си ефективно и да откриеш иновативни предприемачески решения, дадени от човек, който е в играта всеки ден от много години.

2. The School of Greatness with Lewis Howes

Един от най-високо оценените подкастове, воден от Люис Хаус, се развива успешно благодарение на споделените лични истории за величие. Хаус, който е автор на бестселър на NewYorkTimes, предприемач в сферата на лайфстайла и бивш професионален спортист, както се описва сам, е бил изправен пред много препятствия и трудности, включително затруднения в учебния процес, тормоз и сексуално насилие. Неговата мисия е да вдъхнови слушателите си с истории като неговата, подчертавайки, че всеки има потенциала да бъде успешен, независимо какво е преживял в живота си. С гости като Тони Робинс и Ариана Хъфингтън TheSchoolofGreatnessпредоставя на слушателите изключителни познания за това, как могат да постигнат лично величие и успех.

3. TheTimFerrissShow

Тим Ферис е имал възможността да интервюира някои от най-големите бизнес умове на това поколение и е написал редица книги с научените уроци, които стават бестселъри на NewYorkTimes. Във всеки епизод на The Tim Ferriss Show той се фокусира върху уникални съвети, трикове и тактики, които слушателите могат да си вземат и да приложат в ежедневието си.

Освен това той обсъжда различни свои мисли от книгата си „4-часовата работна седмица“, за да учи слушателите си как да оптимизират работния си процес и да работят по-умно, а не по-здраво.

Виж кои са 10те най-необичани професии в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *