5 So Independent филма в Дом на киното

В премиерната седмица на фестивала So Independent ще се насладим на филми с разнородни истории и персонажи

0 коментара Сподели:

И тази седмица няма да пропуснем да посетим любимия ни Дом на киното, защото не спира да извира от предложения за добро прекарване. Казваме „чао“ и „до нови срещи“ на CineLibri и приветстваме So Independent с добре дошъл и през тази градска есен – един не по-малко любим фестивал, който ни представя независимите продукции. Виж каква е селекцията ни от филми за идната седмица и се приготви за разнородни истории и персонажи, които ще те накарат да се замислиш за ценните неща в живота.

НЕАПОЛ ВЪВ ВОАЛИ

Неапол, Италия… трудно е да ги споменеш в едно изречение, без да последва думата Любов. И в този филм тя е в центъра на събитията. Главната героиня е Адриана, жена, търсеща голямата любов, но станала жертва на сурово престъпление. Не пропускайте в една от последните прожекции от CineLibri да се срещнете с един Неапол, обгърнат от лудост, суеверия и много мистика.

Къде: Дом на киното
Кога: 26 петък, 20:45 ч.
Билети: тук

GAYBY BABY

Австралийският документален филм проследява живота на четири деца, отгледани от родители от един и същи пол. Самата режисьорка е отгледана от гей двойка и това, което поставя във фокуса на филма си, е как това повлиява на децата още от много ранна възраст.

Къде: Дом на киното
Кога: 27 събота, 17 ч.
Билети: тук

ПОТЯПАНЕ

Филмът проследява любовната история между Даниел Флиндърс (Алисия Викандер) и Джеймс Мор (Джеймс Макавой), които са напълно различни един от друг. Единственото, което ги събира, е работата им, която и за двамата е много опасна. Влюбват се случайно, почти насила, но истински и напълно. Но дали естеството на работата им няма да ги раздели? Тръпнете в очакване да разберете.

Къде: Дом на киното
Кога: 29 понеделник, 18 ч.
Билети: тук

ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН ЕНОТЪТ

Филмът разказва историята на преуспяващ адвокат, който също така е любящ съпруг и грижовен баща. Един ден животът му се променя и той се замисля какво ли щеше да се случи със семейството му, ако той просто изчезне. Дали ще плачат? Колко ли бързо жена ми ще си намери нов мъж? Какви са отговорите и каква е ролята на енота в цялата история? Предстои да разберете.

Къде: Дом на киното
Кога: 30 вторник, 20:45 ч.
Билети: тук

FIRST REFORMED

So Independent продължава с филм, американска продукция с участието на Итън Хоук и Аманда Сейфрид. Разказва история стара колкото света – за протестантски свещеник, който е изправен пред въпроси от морален характер, докато се опитва да упражнява професията си по най-добрия възможен начин. Не очаквайте непременно история в стил Птиците умират сами, но Firstreformed определено ще ви накара да се замислите.

Къде: Дом на киното
Кога: 1 четвъртък, 18:30 ч.
Билети: тук

В търсене на градски шампион

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *