5 артистични Instagram профила, които ни грабнаха с изкуството си

Instagram вдъхновение – Art edition

0 коментара Сподели:

Животът така и така е сив и в момента доста есенен, нека поне да направим висенето в Instagram една идея по-увлекателно и да разпалим фантазията си, като почерпим вдъхновение от хора, за които няма значение какво е времето навън, защото могат да си го нарисуват сами:

Rosie Hardy

Rosie е истинска магьосница във Photoshop! Изградила е своя уникален приказен стил, който няма как да не те трогне. Ако искаш да почерпиш от необятното ѝ въображение, можеш да видиш нейния TED и да си помечтаеш…

Christoph Niemann

Този артист е олицетворение на креативността! Илюстратор по професия и разказвач на истории по душа, Christoph успява да забележи изкуството там, където уж не съществува, и да го предаде през своята собствена призма. Ако все още не си гледал документалния сериал Abstract на Netflix, поправи тази грешка – освен Niemann ще видиш и други впечатляващи артисти от различни сфери на дизайна.

Jessica Walsh

Jessica е криейтив, рекламист и артист в едно. Дръзка и леко цинична, тя успява да те хване за гърлото и да изкаже мнението си по нейния си начин. Може да се забележи феминистичната ѝ позиция, съчетана с винтидж визията стил 60-те, и всичко това облечено в много ирония и мръсни думи. Има курс в SkillShare, където ще научиш откъде ѝ идват щурите идеи. Ще те изненада!

Paul Fuentes 

С вкус на поп арт и голяма доза захарен памук снимките на Paul са бонбони за очите. Екзотични и чудати комбинации от плодове, предмети и животни, сладки цветове за фон и от време на време щипка брутализъм. Какво ли се случва в главата на този човек?

Peechaya Burroughs

Супер минималистична и оригинална, няма начин да не те докосне с „простичките“ си идеи, които ти се иска да бяха хрумнали първо на теб, но не би. Усещането е, сякаш задава въпроси чрез снимките си и същевременно си отговаря сама, а чувството ѝ за хумор е здравословно и приятно закачливо.

Ето и няколко Instagram приложения за яки снимки 

Живот на килограм само в Instagram

Последвай Instagram профила ни и виж пръв какво се случва в града

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *