Къде какво да пазаруваш на Черен петък

Дойде и това време от годината

0 коментара Сподели:

Измеренията на Черния петък в България все още са в рамките на приятния лов за оферти, без нещата да излизат извън контрол. Разбира се, това зависи и от всеки от нас, но смятаме, че достатъчно информиран и с реални очаквания за отстъпките човек би останал единствено и само доволен от акцията. Ние естествено имаме грижата да помогнем с коефициента на информираност, като ти разказваме къде какво да търсиш в деня на големите отстъпки.

ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ

Ако обичаш парите си на закачалки в гардероба, то със сигурност няма да се дърпаш от до 70-те процента намаление в MDL Shop, където марки като Max Mara, Moschino, Balenciaga, Furla ще са с един прекрасен минус пред цената. В Sport Depot имаш време от 23.11 до 25.11 да пазаруваш от всичко, защото (да!) всичко ще бъде намалено! Folli Follie в моловете Serdika и Paradise продава всичко с цели -70% по-малко, така че изгодно можеш да се погрижиш и за безупречните допълнения към всеки аутфит, а именно – аксесоарите.

А сега за Fashion days чети внимателно, защото, както знаеш, там винаги офертите са сериозни.

Започват в 19:30 ч. на 22 ноември до 23:59 ч. на 25 ноември 2018 г. или до изчерпване на наличните количества, като междувременно можеш да спечелиш 10 лв. отстъпка при пазаруване с VISA за над 100 лв. Увери се, че имаш приложението и известията ти са активирани, защото ще ти изпрати нотификейшън кога започва голямото готино!

ОБУВКИ

Ако ще извадиш супер силите да пазаруваш във физически магазини, то гледай да минеш през Serdika Center за чифт Converse. Там има 20% намаление, които важат и за вече намалените артикули!

Ако пък чернопетъчните блъсканици не те блазнят и искаш да си го изкараш на сървърите им, то за яки кецове се отбий в District. Избирай смело, нищо че са обувки – можеш да ги върнеш безплатно в магазин, с пратка до 30 дни, а доставката е безплатна за над 90 лв. покупка. Там офертите започват на 23.11 до 25.11 и важат за в-с-и-ч-к-о!

КОЗМЕТИКА

Ето на този параграф ми омекват краката от вълнение, понеже всеки си има слабо място, нали… Ако си поне малко beauty addict, то знаеш кои са най-желаните палитри в Sephora, но дали знаеш, че са намалени с 30%? И не че някога е било окей да пестиш от бяла козметика и грижа за кожата, но сега наистина ще можеш да спестиш, докато хидратираш кожата си с Dior или Farsali. Намалени Dior и Farsali! Sephora крие съкровища и за любителите на ароматите, така че е редно да споменем, че парфюмите също ще бъдат с отстъпка.

МЕБЕЛИ И АКСЕСОАРИ ЗА ДОМА

Разходките до ИКЕА са едно от любимите ми уикендски неща дори и в дните, в които знам, че няма да намеря нищо ново. Ако има място, което така да зарежда с уют и вдъхновение как да внесеш такъв и в своя дом, то това е именно шведската верига. От 23.11 до 25.11 ще можеш да се възползваш от до 60% отстъпка на избрани продукти на място в ИКЕА, което никак не е малко!

Ако си офлайн шопър, то е важно да уточним, че намаленията в моловете са до 70%. Тук можеш да разгледаш къде колко свалят от цените в Paradise Center и докога продължават. В Serdika Center отстъпките са на 23.11 в над 150 магазина, а в The Mall са помислили за всичко с безплатен паркинг през целия петък, удължено работно време до 24:00 и други събития.

Споделяме ти и няколко неочакваните неща, които можеш да закупиш в деня на черния петък

Открадни си почивка с нещо вкусно

Последвай инстаграм профила ни за още вдъхновение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *