Селфи с Рут ти носи Samsung S9

Виж как лесно може да спечелиш Samsung Galaxy S9 или бекстейдж среща със самата певица

0 коментара Сподели:

Когато не е прекалено заета да обикаля света, Рут Колева обича да раздава подаръци на феновете си, като напълно в коледния дух можеш да спечелиш чисто нов страхотен Samsung Galaxy S9, златист на цвят, или да си един от тримата щастливци, които ще се запознаят бекстейдж с певицата на специален мийт-ен-грийт преди концерта ѝ в Зала „България“ на 20 декември, за който също има билети като награда.

Сигурно вече се чудиш какво трябва да направиш? Играта е забавна и включва в себе си елементи на куест, приключение и селфи – все любими твои занимания. Първо трябва да влезеш в магазин на VIVACOM по избор, после да намериш на кой от телефоните е качена ето тази снимка:

Подсказваме ти леко: може да има зависимост между телефона награда и телефона експонат.

След като откриеш снимката на Рут, вече следвай селфи инстинктите си – просто гушни апарата и се щракни с него, ето така:

След това така сътвореното селфи трябва да пуснеш в Instagram с хаштаг #селфисрут, като не забравяй да тагнеш самата Рут Колева и VIVACOM. Необходимо условие, за да се зачете постът ти за участие в томболата, е да следваш VIVACOM и Рут Колева в Instagram.

Играта вече е стартирала във всички магазини на VIVACOM в цялата страна. Не отлагай безкрайно селфито, защото печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 10 декември.

Нека пак да припомним наградите: един късметлия ще се сдобие със златист Samsung S9; трима души ще получат бекстейдж пасове плюс билет за приятел, среща запознанство с Рут Колева и, разбира се, възможност за истинско селфи, а 5 фена ще спечелят двойни билети за концерта „LADIES OF JAZZ – Камелия Тодорова, Рут Колева и Милица Гладнишка“, който ще се проведе в Зала „България“ на 20 декември (четвъртък) 2018 от 20:00 часа.

Какво чакаш, давай, намери Рут и се снимай с нея! Първо наужким, после на живо.

Любимо място в града: Немски Коледен Базар

Съсредоточи се върху дишането

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *