Неастрологичен хороскоп: 22 – 28 юли

Все ще намерите какво да правите...

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа в седмицата от годината с най-малко странни празници! 

Овен

Доверете се на вашите съмишленици от зодия Телец. Те имат големи планове за вас с международен оттенък, за които ще научите повече още в следващия абзац. Няма да съжалявате за избора си, гарантирам !

Телец

Имам страхотна оферта за вас, която включва приятел зодия Овен и вкусотия. На 26 юли в САЩ се чества националният ден на млечния шейк с кафе. Насладете се на тази калорийна бомба и за момент забравете, че американците от такива празници са се превърнали в една от държавите с най-затлъстяло население. 

Близнаци

Усещам едно недоверие към мен от ваша страна.

Сигурно има причина за него, но каквото и да съм направил, повярвайте ми, не е било със зла умисъл. Тази седмица си намерете някой Водолей за компания и няма да съжалявате. Все ще намерите какво да правите…

Рак

Ах, така добре ви тръгна лятото на секс и ябълки, че чак ми е малко тъпо да ви предупредя, че в живота след прилив следва отлив (отлейте си нещо анасоново с лед по тоя повод). Дамите да хванат да прочетат някоя книга, докато чакат новия прилив, а господата да наблегнат на морските дарове и октоподите. 

Лъв

Юпитер е в 6 дом, а Меркурий повелява през тази седмица да направите инвестиция с малък шанс за печалба. Купете си нов автомобил, август чука на вратата, а не е приятно да чакаш на опашка по магистралата във возило без климатик.  

Дева

Вашата дума тази седмица е джапанки.

Повтаряйте си я тихо и с ентусиазъм всеки ден на работа: „Джапанки, джапанки!“. Отпуската ви зависи от това да си изберете правилния модел, който да ви пасва не само чисто технологично, ами и да оформя приятен ансамбъл с шапката, очилата и банския ви. Ако пък сте нудисти… то какво всъщност ви пречи нудизмът на това да си купите джапанки?!

Везни

Не си купувайте нищо ново тази седмица, ще се окаже, че сте си дали парите за боклуци и по-лошото – тези боклуци ще стоят в дома ви като паметник на лошите решения, които сте взели и на отказа да ме послушате. Суров съм с вас, но понякога е необходимо. 

Скорпион

Време е малко да се разсъните и да тръгнете на разходка из земите български. За първи път звездите, които ми говорят всяка седмица, предсказват нещо различно от секс за Скорпиона. Да не би да е станала грешка? Да не би звездите да са сбъркали, да не би аз да греша?

Или всичко е просто (или всички са прости)

част от един голям, по-важен план? 

Стрелец

Вашата Луна е във Венера, вероятно търси някой хълм. Тази седмица Стрелците ще са любовниците на зодиака. Пожелавам ви да се насладите на момента и напомням да използвате предпазни средства, защото този хороскоп винаги насърчава безразборния секс, но никога небезопасния! 

Козирог

Вашата седмица ще се радва на променлив успех като дуета между Малума и Мадона. Добре, че поне вие сте чаровни като татусите по телата на Павел и Венци Венц, та да не ви дреме особено. 

Водолей

Отдайте се на някакъв вид изкуство, пък било то и порнографското!

Говоря ви сериозно, ако не ви се рисува, нито ви се пишат поеми за погубеното ви настояще, хванете камерата и потърсете партньор, който няма против да направи нещо в името на изкуството. Аз се сещам за едни винаги навити, за които можеш да прочетеш повече в редовете под този.  

Риби

Не търсете секс тази седмица, защото той сам ще дойде при вас. Зодия Водолей си търсят партньори за заснемането на кадри в името на изкуството. Не можете да им откажете, особено щом е в името на изкуството! 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, слънчеви очила с UV защита на промоционални цени и реплики на оригинални плажни кърпи на Армани, потърсете ме на фейсбук страницата на маг Жаклина! 

Веганство for dummies или откъде да започнеш?

5 неща, които е по-добре да са по-малки

А ти гледа ли новото ни видео?! Лято е – топ коктейлите на сезона те чакат

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *