5 събития за след работа: 17 – 21 декември

Какво ни очаква в седмицата преди Коледа

0 коментара Сподели:

Съвсем предпразнично ще загреем коледния дух с няколко супер готини събития. От стенд ъп комеди до креативни сутрини, та чак до едно доста силно парти избухване в петъчната вечер. Дръжте се здраво, декемврийската фиеста върви право към своята кулминация.

COZY VIBES WITH MARBLE SOULS

Понеделник, 21 часа, ПЕТЪК

Вече си мечтаем за почивните дни и понеделнишки ще потърсим уюта на познатия бар. Най-гостоприемно зад DJ пулта ни очакват момчетата от Marble Souls, който са ни подготвили истински cozy сет. Ела да се повеселим, генералните тренировки за празничните вечери официално стартират.

STEREOFOX-MAS W/ SPECIAL GUEST TROMBOBBY

Сряда, 20 часа, Switch

Сряда вечер продължаваме по петите на интересните партита, този път сменяме локацията със Switch. Стерео лисиците са ни подготвили спешъл парти с много еlectro funk, break beats, hip hop, future beats, soul, r&b и някои стари песни на нов глас. Специално с тях ще пристигне и Божидар Василев ака Trombobby, така че нямаме извинение да не наминем поне за по едно.

САМ МЪЖ ПО ПРАЗНИЦИТЕ * STAND-UP COMEDY

Четвъртък, 21 часа, Sugar Club

Празничното шоу на кмета на стенд ъп комедията Георги Кючуков ще те разведе из мъжката вселена в дните по празниците.В него той ще сподели как се справя мъжът по време на празници на близки, роднини и колеги. Ежедневната битка с купуване на подаръци, пътуване из страната и колко може да издържи човек със семейството си на едно място!

CREATIVEMORNINGS С РОЗАЛИНА БУРКОВА

Петък, 8,30 часа, Generator

Освен за всичките след работни събития не се сдържахме да ти подшушнем и за едно, което е в часовете преди работа. В петъчната сутрин пространството на Generator ще бъде огряно от присъствието на Розалина Буркова – илюстратор, аниматор и визуален артист. Някъде между Барселона, Лондон и София, точно на закуска Розалина ще ни отвори вратичка към артистичния си свят, за да почерпим вдъхновение.

ФАЗА. X СОФИЯ | HELENA HAUFF X KINK

Петък, 23 часа, НДК

Партито, което, без да преувеличаваме, няма как да изпуснем. Ще имаме специалното удоволствие да видим немската техно звезда Helena Hauf, а компания ще ѝ прави класическото коледно присъствие на KinK, което този път няма да е изненада за никого. Очакваме да достигнем до абсолютна синергия на тялото и звуците и загряваме с танцов пулс още от сега.

Ако още не си взел подаръци, ето ти 10 супер яки, на които дори и майка ти ще се изкефи

Истината за седемте джуджета

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *