Откриваме сезона в Боровец

Зимният ни първенец в курортите и хотел „Рила“ те очакват със супер събития

0 коментара Сподели:

Снегът се сипе на парцали, а за всички любители на планината това значи само едно – сезонът на приключенията официално започна! След като миналата събота любимият ни курорт Боровец отвори ски център „Ястребец“ за начало на снежните приключения за всички любители на зимните спортове, то тази събота от курорта те изненадват отново с истински зимен празник и с пускането на тяхната несъмнена гордост – новия шестседалков лифт, който нямаме търпение да тестваме.

На 22 декември ще отворят и останалите писти в курорта, а откриването на новия шестседалков лифт пред хотел „Рила“ е събитие, което чакаме от доста време и което определено е повод за радост за всички фенове на курорта.

„Мартинови бараки Експрес“ ще заработи още от сутринта в събота, а легендата на българските ски – Петър Попангелов, заедно с децата от ски клубовете в Боровец ще бъдат на първата седалка. С новия лифт изкачването до горна станция ще става два пъти по-бързо от преди, като лифтът ще работи и за така популярното нощно каране, което ще даде много повече време на всички нас за още и още спускания.

На празничния ден цените на лифт картите за възрастни ще бъдат намалени с 50%, а детските карти ще бъдат на символичната цена от 1 лв. Приходите от детските карти, закупени на Празника за откриването на ски сезона, ще бъдат дарени на фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“, която има за цел да подпомага развитието на снежните спортове сред  децата и младите хора в Самоков и региона. Ако пък си новак в зимните спортове,

тази събота ски и сноуборд инструкторите на „Бороспорт“ ще ти предложат да научиш базовите умения на безплатните класове.

В деня на Празника, между 10:00 и 12:00 часа ще можеш да направиш първите си стъпки. За цялото удоволствие е нужно само да се запишеш за участие на телефон 0882 19 68 48 или имейл ski_school@borovets-bg.com. Трябва също да дойдеш със своя екипировка или да си наемеш такава, така че бъди подготвен. Освен всички празнични предложения най-хубавата част  е, че серията от яки партита в Боровец ще започнат от сутринта. Много музика те очаква пред хотел „Рила“ от рано, както и на любимите ни apres-ski партита с уникална гледка към пистите в The Terrace Lounge. Вечерта купонът продължава с ефектно факелно шоу на учителите от ски училищата и празничната заря, с която ще започне и първото нощно каране за сезона.

За финал, освен да кажем, че несъмнено ще ни видиш там, ти напомняме, че ако си пазиш картата от миналия сезон, лесно ще можеш да я използваш и през този. Трябва само да отидеш на сайта на Боровец, където можеш да я заредиш с 5% отстъпка. Все още не е късно да си вземеш и сезонна карта за курорта, която е с непроменена цена и остава без аналог в страната. И тази година е налична уникалната сезонна карта за делнични дни също с нощно каране, така че възползвай се непременно! Зимата настоява!

Ако ще пропуснеш карането тази година – виж партитата, заради които определено си струва да останеш в София.

Или пък просто намери идея за коледни подаръци, на които дори майка ти би се изкефила.

Всичко останало, плюс зимни снецинки те чака в инстаграм профила ни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *