8 любими неща от 2018: Николай Ванчев

Говорим си с любимите ни градски агенти, за да обобщим последните им 365 дни в музика, филми, книги и разни други

0 коментара Сподели:

Има неща, които в края на годината някак придават блясък и завършеност на всичко, което ни се е случило. Това са онези есенции от злободневния живот, които обаче са толкова докосващи, че ги мислиш, спомняш, препоръчваш и помниш поне още 12 месеца, ако не и до края на живота си. В този ред на мисли решихме да обобщим последните 365 дни на няколко личности, които според нас са белязали изминалата година. Помолихме ги да говорят за любимите им най-обикновени неща. Все такива, които имат лексиконна популярност, но са някак винаги интересни за питане, а и за знаене…

Може би го познаваш като бившия творчески директор на Havas Group International и на Publicis. Бил е арт директор за редица брандове. Наскоро с Божана Кацарова създадоха Sick Juice, а ние нямаме търпение да разберем каква беше 2018-а през неговите очи…

Песен

Абсолютно никакъв шанс за еднозначен отговор. Организирам си музиката в Spotify по години. Плейлистата за 2017 има 142 песни. 2018 е с 267, а годината още не е свършила. Но нека е Donny Benet и Konichiwa, защото любовта. А, и целият филм "Бохемска рапсодия". Дядо, обичам те. Липсваш ми. 

Филм/сериал

Колкото и да ми се иска да кажа филм, ще е сериал. Sharp Objects на HBO. Ейми Адамс е велика. И в Nocturnal Animals беше велика, и тук е велика. А, да. Оня филм с Лейди Гага е страшна боза. И онзи сериал ужас на телевизия Netflix беше всъщност супер – The Haunting of Hill House. Май единственото нещо, което съм бинджуочвал последната година.

Книга

"Морска книга, или изкуството да ловиш гигантска акула с гумена лодка посред огромното море през четирите годишни сезона" и последният да затвори вратата. И напук на всичко не я хванаха тая гигантска риба накрая. Въобще, нека не се взимаме много насериозно.

Човек

Божана. Безапелационно Божана. Срещнах я през 2017-а, но 2018-а е нашата година. Първата от многото. Да живееш с човек като нея е да живееш така, сякаш всеки ден ти е последен. Няма време за глупости.   

Събитие

Vip Brother 2018. Хахахахаххаха.

Пътуване

Да ти кажа, пътуването предстои. Заминаваме за Мароко на 25-и. Касабланка, Маракеш.

Придобивка

Sick Juice ООД. Хахахха. Едно е да си творчески директор на Publicis и Havas, друго е да си the balls at Sick Juice.

Място

Мястото е "Ангел Кънчев" 10 (или както ние си му казваме – "едно нула"). Новият дом на Sick Juice и предстоящи десетки нови неща през 2019-а – supper club, кулинарен блог/влог, ебас и знам ли какво още. Въобще 2018-а беше годината на всичко ново и по-хубаво от преди. И годината, в която имах топки да вземам решения. И да се подстрижа.

За повече през 2019 следете Sick Juice в Instagram.

Виж какво научихме за успехите и провалите от Волен Вълков.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *