Защо новият Fast & Furious всъщност е гениален

Деветото издание във високооктановата поредица отново уцелва феновете право в сърцето

0 коментара Сподели:

„Бързи и яростни“ е много неща, но непредсказуем не е сред тях. Малко са поредиците обаче с толкова верни фенове, които със свито сърце чакат всяка нова серия и под строй пълнят киносалоните само за да крещят от кеф по време на целия филм.

Неслучайно Fast & Furious е империя с общ приход от всички епизоди досега над 5 милиарда долара.

В България това е филм, който винаги дебютира под номер едно в бокс офиса, а в добрите часове за гледане е абсурд да си намериш билети в първите му седмици на екран. Още от първия си уикенд сблъсъкът на Скалата с Джейсън Стейтъм Hobbs & Shaw събра смазващите половин милион лева от билети (100 000 от които на предпремиерни гледания!). Технически погледнато, Hobbs & Shaw е спин-оф в същата вселена, но дори да не си гледал нито един епизод от сапунката за мъже на Вин Дизел, няма никакво значение. Даже да не следиш сюжета, а само да гледаш каскадите, пак ще се изкефиш на макс. Толкова е силен адреналинът. Навремето The Onion бяха направили пародийно интервю с уж петгодишния сценарист на Fast Five, който обясняваше сюжета с възторжени звуци и имитации на експлозии.

Във видео рубриката ни Go Movie Тео Чепилов и Георги Кючуков влизат точно с такава енергия и с много любов определят филма като „Най-добрия тъп екшън, правен някога!“.

Как да не им повярваме.

Бързо и яростно от видеотеките до новата развлекателна индустрия

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *