Три начина да си по-мобилен в градска среда

Или как приложенията за проверка на сметка и MB могат да променят живота ти

0 коментара Сподели:

Бъдещето вече е тук с новите приложения за управление на мобилните услуги, които дават удобен достъп до сметката, минутите, мегабайтите, както и настройки по тарифния ти план. Всичко това в рамките на секунди и с не повече от един тап, без значение колко е часът и къде се намираш.

СЛЕДЕНЕ НА МЕГАБАЙТИ

Някога за хората краят на света означавало как огнени топки почват да падат от небето, сега апокалипсис е да ти свърши мобил­ният интернет. За щастие такъв риск вече не съществува, защото с тези апове можеш да следиш потреблението си непрекъснато и да добавяш допълнителни мегабайти в секундата, когато са ти нужни. А ако нещо сме научили за живота, то това е, че винаги се случва да ти потрябва интернет в ситуация, в която най-малко очакваш.

ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКА

Никой не обича да чака даже и минута, така че това приложение идва като сбъдната мечта за потребителите – плащането на сметка вече е изключително улеснено: направо от телефона и буквално с едно почукване на екрана. Можеш да презаредиш също така и всяка предплатена карта. На спокойствие, в удобно за тебе време. Разполагаш с достъп до всички свои абонаменти, като оптимизираш плана си според нуждите ти в момента. И най-вече: всичко това се случва в движение.

АКТИВАЦИЯ НА РОУМИНГ

Плановете и пътуванията обикновено вървят ръка за ръка, но понякога животът ни поднася и приятни изненади. Например спонтанно трипче зад граница или не­очаквана командировка. За подобни ситуации мобилното приложение предлага едно страхотно улеснение: вече можеш да си активираш роуминга с минимално усилие навсякъде – примерно от задната седалка на колата или преди да влезеш в самолета.

Има и опция да активираш пакет с допълнителен интернет, валиден на територия на ЕС.

Всичко това ти дава новото безплатно приложение MyVIVACOM с версия за Android и iOS, в което всичко се случва с минимално усилие в четири прости стъпки: теглиш, инсталираш, влизаш, ползваш. Ако го направиш до края на този месец, даже получаваш бонус от 1000 MB мобилен интернет.

Виж какво можеш да си напазаруваш в Черния петък

Виж какво можеш да гледаш в Дом на киното през новата седмица.

Последвай ни в инстаграм за още вдъхновение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *