Блясък (2013)

София Копола с история за група куул дечица, вживяли се в обирджии

0 коментара Сподели:

Държава: САЩ / Жанр: Криминален, Драма / Режисьор: София Копола / В ролите: Ема Уотсън, Майка Монро, Лесли Ман, Таиса Фармига, Гевин Росдейл, Ерин Даниелс, Стейси Едуардс, Израел Брусар, Бренда Ко, Нина Сиемазко, Кати Чанг, Рейчъл Карсън
Премиера в България: 19.07.2013

Едва ли на София Копола й е лесно да твори в сянката на именитият си баща режисьорът Франсис Форд Копола (Кръстникът, Апокалипсис сега), но пък от друга страна надали и тя самата може да отрече, че тази сянка и осигурява уникалната възможност да остави своя отпечатък върху хода на филмовата история. Въпреки изненадващите перипетии около одобрението на големите студия последният проект на чаровната режисьорка съвсем скоро ще бъде факт.

The Blind Ring

Провокиран от истински събития, но далеч не претендиращ за документална вярност, това ще е сюжет с позната, но същевременно тактично пренебрегвана от обществото тема. Историята се върти около група тийнейджъри, вманичени на тема материален лукс, които започват да обират домовете на известни звезди от шоу бизнеса. Проблемът е, че този първоначално безобиден мерак се превръща в акт на фанатизъм, който доближава младите хора до границата на допустимото и ги кара сами да се запитат дали да искат да я преминат. Ако отговорът е не, то тогава за тях, а защо не и за нас самите, може би все още има някакъв шанс, ако обаче отговорът е да…?  

 


Очаквания: 5/6

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *