Най-четените статии през месец юли

Какво избрахте да четете през последните дни

0 коментара Сподели:

Знаем, че през юли си по-скоро в настроение за почивка. Стана ни интересно обаче какво по-скоро са склонни да четат хората, докато се излежават на плажа с джин-тоник в ръка, затова си направихме скоромно проучване на отминаващия вече месец.

Споделяме ти най-четените статии от сайта ни за месец юли.

ИЗКУСТВОТО ДА СПИШ С МЪЖ

Има хиляди наръчници, които подготвят момичета какво да правят, какво и как да кажат, как да изглеждат и къде да сложат ръцете си при секс. Но изненадващо никой не ги подготвя за самото спане с мъже. Стига да се стигне дотам, заспиването до или върху мъж е неповторимо преживяване и си струва да се разгледа по-обстойно. То има много измерения, изисква инженерна мисъл, малко архитектурно планиране, а пък интереси в областта на метеорология никак не са излишни. Първото и най-важно правило е да се дистанцираме от това, което гледаме по филмите. В повечето случаи там мъжът свойски се е излегнал с ръце под главата, а жената се с сгушила на едното му рамо със задоволено, трепкащо от вълнения и неизречено обожание лице. В истинския живот нещата са малко по-различни и е важно да намерите стила, който на вас ви допада, дори ако това значи той да спи на дивана, а вие да се разположите, окупирайки с четирите си котки леглото.

5-ТЕ ФИЛМА С ТОМ ХАРДИ С РЕЙТИНГ НАД 7

Ах, този секси, страшно секси Том Харди! Роден през есента на 77-а в Лондон от майка художник и баща писател и драматург – е, страхотно са се справили. Между другото в ранните си години Том може да носи лице на ангел, но преживява доста тежки дни. Изключван е от училище за кражба, а през 20-те си години се пристрастява към алкохола и кокаина. През 2003, след като припада в Сохо и се събужда омазан с кръв, нашето лошо момче, влиза в клиника за лекуване на зависимости и се изчиства напълно. Година по-късно се разделя с тогавашната си жена Сара Уорд. За тези, чиито капачки вече са се размекнали и берат надежди – 2018-а е, наш Томи е женен за Шарлът Райли. Запознават се на снимките на „Брулени хълмове“  през 2008 година. А сега оставяме личния му живот настрана. Спретнахме си една готина класация с филмите му, чийто рейтинг не пада под 7.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ КНИГИ У НАС ПРЕЗ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА 2019 ГОДИНА

Първата половина на 2019 година се изниза (почти) неусетно. Разбира се, освен всичките интензивни събития в живота на всеки от нас за това спомогнаха и книгите, които предпочетохме и прочетохме през това време. 

НАЙ-ДОБРИТЕ БАРОВЕ, РЕСТОРАНТИ И ХОТЕЛИ В СИТОНИЯ, ХАЛКИДИКИ

Ние сме Go Guide – твоите любими фудита, откриватели и най-вече – твоят пътеводител към хубавия живот. Знаеш, че обичаме Гърция и за поредна година обикаляме бийч барове и ресторанти на Халкидики, за да ти селектираме най-добрите от тях. Този маршрут ще направи престоя ти много по-вкусен и пълноценен. Ще те води по красивите панорамни пътища и ще те отбива към популярни заведения или такива, които само локалните (вече и ние) знаят. Всяко едно от местата е описано с много любов от нас. Затова смело скачай в дълбокото!

ИМАШЕ НЯКОГА, НЯКЪДЕ ДЖУЛАЙ

1991-ва, Варна, Джулай. Ти си с тъмносиня риза,от онези, работническите, защото само такива имаше на гарата. Аз съм с пола на цветя, гуменки и червена раница, на която пише СССР. Взех я от раклата вкъщи, преди да тръгнем. Имаме кашкавал, две бири и малко цигари в раницата.

ПЕТТЕ НАЙ-СЕКСИ ГЕРОИНИ, КОИТО КИНОТО Е ВИЖДАЛО

Киното е един чудесен начин за разпускане или пък духовно обогатяване. То е любимо хоби на всеки. Интересните истории, завъртяните сюжети и колоритните финали могат направо да те пристрастят към седмото изкуство. Но какво би бил един филм, ако в действието няма някоя изкусителна красавица? Героините, които те зашеметяват са от най- важните украшения за един филм и просто екранният свят не би бил същият без тях. Затова ние ти спретнахме селекция с петте кино героини, които те карат да не отлепиш поглед от екрана.

10-ТЕ НАЙ-СМЕШНИ ФИЛМА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ

Напоследък класическата свинска американска комедия е изчезващ жанр – все по-често може да те разсмее дебилно клипче в интернет, отколкото нещо, за което си платил 9 лева, ако не броим пуканките. За щастие все още има филми, които не се страхуват да тестват общественото мнение с брутални смешки, нито пък се притесняват колко точно политически коректни са – ето част от тях.

ЛИПСВА МИ ВРЕМЕТО, КОГАТО, АКО ДВАМА ЧОВЕКА СЕ ЦЕЛУНЕХА, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СА ЗАЕДНО

Кога наистина ще сме заедно. Колко пъти ще ме целуваш, преди да ме наречеш „своето момиче“, колко пъти ще ме молиш да заспивам до теб… гола, да завираш нос в косата ми, да дишаш във врата ми, да ме изпращаш с тъжни очи, когато не искам да остана, за да се събудя до теб.

8 НЕЛЕПИ БГ РАП ЗВЕЗДИ

14-годишният ми племенник успя да разцъка нещо по лаптопа ми и заради това алгоритъмът на youtube ми предложи да слушам най-любимата му музика – модерния български рап. От чист интерес просто исках да чуя бъдещето на този стил у нас, за което дори ицо хазарта тежко скърби в новия си албум. Смея да твърдя, че поразучих новите звездички, звездища и съзвездия на българската сцена.  И затова си позволих като човек, отгледан от олдскул вълната, да направя следната класация.

Ето и още: 45 реклами, които искаш да видиш.

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са бюти тайните на лятото.

Последвай ни и в Инстаграм за ежедневно вдъхновение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *