Орлин Павлов – За ден

Силно парти парче и клип, заснет на един shot, представиха Орлин Павлов и Бобо

0 коментара Сподели:

Лятно, клубно и провокативно – така можем да определим новото парче на Орлин Павлов. Песента “За ден” бе представена предпремиерно на Годишните музикални награди на БГ Pадио в края на май, a участие в нея отново има изключителният Бобо. Сингълът е специалното пожелание на Орлин за едно бурно, изпълнено с много партита  лято. Певецът предизвиква своите фенове да се отдадат на безкрайни и безсънни нощи, но не и самотно посрещнати изгреви.


 

Автори на песента са Орлин Павлов и DJ Bor4e (Борислав Бояджиев), аранжиментът е на DJ Bor4e, текстът на Мила Георгиева, а римите във включването на Бобо са изцяло дело на рапъра. Във видеото към “За ден” феновете ще видят историята на едно шумно парти, което е заснето на един shot – без монтаж и прекъсване на камерата.  Това прави клипа изключително ефектен и динамичен, но начинът на заснемане е доста труден, защото дори минимална грешка връща камерата и участниците на стартовата позиция.


Концепцията и идеята на видеото са на режисьора Мартин Макариев. Чрез тях той отправя предизвикателство към актьорските умения на Орлин и артистичния талант на Бобо, които след успеха на “Секунда” отново се справят безупречно. В клипа участват момчетата от Makosa Nostra, DJ Bor4e, както и много приятели и фенове на Орлин и екипа му.

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *