Как влияе липсата на женско присъствие върху мъжете

Някои от признаците ще те изненадат

0 коментара Сподели:

Аз съм живото доказателство, че сексът е като математиката, просто защото и в двете не ме бива особено. Колкото ми е трудно да сметна корен квадратен от 64, два пъти по-трудно ми е да убедя някое момиче да си легне с мен. В това уравнение с едно неизвестно Х е равно на 0, такава е успеваемостта ми сред нежния пол в последно време. Това не ми пречи да съм пълноценен човек и да водя нормален начин на живот. Дори напротив, липсата на секс ме направи много по-атентивен към куп неща. Чудите се какво е атентивен?

Това е едно от нещата, които човек първо научава, когато сексът му бяга, а именно аристократичните чуждици.

Таргетът им са интелектуалки, достигнали етап от живота си, в който могат да се прежалят и без да го мислят много, да си легнат с мен, за да сложат край на лишенията ми. Ето кратък списък с останалите неща, които ти се въртят в главата, когато не разтваряш женски крака по цели нощи.

Хвърляш по един палав поглед на дивана и гънките му

Още не съм стигнал дотам да направя някоя глупост, но диванът в гола, ох, пардон, в хола е надарен с извивки като на мацка от фитнес списание. Това може и да минава за нормално, но после се хванах, че съм се загледал в дълбочината на пространствата, които се образуват между отделните му елементи… Ще си накисна краката в студена вода, за да ми мине.

Катериш се върху автомобили Renault заради примамливата емблема

Случи ми се не повече от веднъж и всичко се размина с дребна глоба за хулиганство и второ накисване на краката в студена вода за подобряване на кръвообращението.

Пестиш пари

Най-големият плюс в това да не правиш секс е, че пестиш пари. Пестиш пари от вино, пестиш пари от препарат за почистване на петна от дрехи и мебели, пестиш пари от таксита, пестиш пари от презервативи. Последното е много важно, защото хората, които са правили секс в последните десет години, знаят, че кондомите на Durex вече не са 3 броя за 3 лева. Напротив, продават ги в огромни кутии по 12 бройки, все едно има кой да ги изразходи в близките 5 години. Кой в днешното забързано ежедневие има време да прави секс 12 пъти? Както и да е, сметките не са ми силни, но поне вече съм финансово подсигурен.

Не гледаш женски тенис

Да гледаш женски тенис по време на сух период е все едно жена да отиде на фитнес, докато е силно възбудена. Женският тенис е едно пъшкане, едно викане, едно потене, едно напъване, полички, ракети, шпагати, квадрицепси, прасци и един мъж, който стиска дистанционното и иска да смени по-бързо канала на „Лов и риболов“ и пак да си накисне краката в студена вода за оросяване на мозъка и крайниците.

Избягваш метрото в час пик

Час пик е моментът, в който хората стават опасно по-близки и неловко избягват погледите си. Рисковете са най-големи всеки път, когато жена неволно докосва ръката ти в опит да се хване за същата дръжка, за която и ти. Две до четири неволни докосвания по-късно и вече трябва да я помолиш за телефонния ѝ номер, освен ако по време на докосванията ѝ не си усетил годежен/венчален пръстен. Тогава я остави да те докосва и стискай, ще дойде и твоят момент! После задължително си накисни краката в студена вода за освежаване на синусите.

Напускаш работа в кравефермата

Ако работиш в кравеферма и си в разгара на сексуална суша, ще ти е много трудно, че всеки ден се налага да стискаш цицки, без да има щастлив край. Решението е или да напуснеш работа, или да доиш кравите, докато краката ти са в леген със студена вода. 

Замислих се над нещата и реших да тегля чертата! Голяма работа, че съм в сух период. И без това сексът е силно надценен! Кисненето на краката в студена вода се оказа изненадващо полезно. Подобрих си имунитета, кръвното налягане и даже започнах да свиря на пиано. Последното е истинското доказателство, защото преди това не можех! Поуката е ясна, без секс и със студена вода към прогрес!

Време за разотиване

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *