В София през уикенда: 25 – 27 януари

В последния уикенд за първия месец от годината виж къде да бъдеш

0 коментара Сподели:

Уикендът се задава на хоризонта, а ние сме се погрижили да ти подберем събития за ума и душата. Няма да оставим нито един аспект от забавлението ти недокоснат – само да решиш, в града можеш да се забавляваш ден и нощ. Какво ти предстои в следващите 72 часа – къде и кога да не пропуснеш да бъдеш, чети тук.

ПРАКТИЧЕН КУРС ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ТВОРЧЕСКИ ПРОЕКТ

Събота, 11 часа, Generator

Преди всичко уикендите са време, което посвещаваме на себе и нещата, които обичаме. В уютното пространство на Generator ще имаш възможността да срещнеш за пореден път личност, интригуваща вниманието. Този път това е Иванка Георгиева – която е сред най-успешно реализиралите се български дизайнери за текстил и мода. Иванка работи с брандове като Diane von Furstenberg и Zac Posen, а тази събота, освен че ще ти разкаже историята си, ще е насреща за всичките ти въпроси относно вълнуващия ѝ опит в сферата.

ТУРНИР ПО ДЖАГА В БАР ПЕТЪК – 27.01.2019

Неделя, 19 часа, Бар ПЕТЪК

За всеки ентусиаст-любител на спорта подобен тип събитие е нещо като нова година и рожден ден в едно. Приятелите от Петък добре ни познават и са наясно, че гол с петицата не се брои, както и че понякога наистина страстно зацикляме на джагата в късните часове. В резултат на това заслужаваме истински турнир, който достойно да отсъди – къде се намираме точно на шампионската скала. Бързо звъним на познатото ни джага бъди и плануваме неделната вечер.

20 YEARS HMSU

Събота, 22 часа, зала ,,Универсиада''

Парти вечерта си запазваме за специалното юбилейно HMSU събитие. Басовете ще чуеш от зала „Универсиада“, която ще е гостоприемен терен за 20-годишнината на drum&bass лейбъла. За повода са се събрали много любими имена като Ogonek, Cooh, EATBRAIN LEAGUE, DJ MOCKS & 2SHY MC, FAITH b2b 2WHALES, Konspirator, TARGY + MMUUZZAA + DARBA,  EXo LIVE.

JAZZ В КНИГАТА I ЗАХАРИЕВ & ТЕРЗИЙСКИ & ГЕОРГИЕВ

Неделя, 20 часа, „Книгата“

Чет Бейкър ще звучи в„Книгата“ тази неделя. Най-добрият тромпетист в САЩ със сигурност е подобаващ завършек за седмицата. Ще имаш възможност да се насладиш на меланхоличните вокали на Павел Терзийски, лиричните импровизации на Росен Захариев – Роко и ритмичното акомпаниране на Петър Георгиев. Сигурни сме, че изборът на парчетата за този концерт не е бил лесен – Чет Бейкър има безброй албуми и всичките са пълни с музикални богатства – авторски теми и джаз стандарти.

СУРВА 2019 / SURVA 2019

Събота и Неделя, Перник – Централен площад

Фестивалът е истински епично събитие, което може да ни накара да се измъкнем за секунда от града. За пореден път ще зарадва окото ни и ще напълни душите ни с мистика от традициите. Тази година ще се проведе  XXVIII международен фестивал на маскарадните игри „Сурва“, така че отново очакваме с нетърпение много гости от всички краища на света с техните уникални костюми и интерпретации на обичая.

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Прочете ли нашия Неастрологичен хороскоп?

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *