Събития за след работа: 29 юли – 02 август

Посрещни август на точното място

0 коментара Сподели:

Тази седмица се впускаме в най-летния месец от годината. По този повод в града се случват все горещи събития – изложби, партита и какво ли не. И да, всичко това в след работните часове, защото в това време от годината интересното се случва след залез-слънце.

DE / CONSTRUCTING PERSPECTIVES
Понеделник, 18 часа, Structura Gallery

Понеделнишки започваме седмицата в галерия „Структура“ на изложба със съвременни произведения на млади автори от цял свят. Ще видиш работи на художници от Колумбия, Сингапур, Южна Корея, Австралия, САЩ, Франция/Южна Африка и Черна гора. Всички, създали творбите си в рамките на две български арт резиденции – World of Co, която им позволява да се слеят с динамичната софийска среда и да черпят пряко вдъхновение от нея, и IMAGO International Artist Residency в с. Царимир в близост до Пловдив, където, откъснати именно от забързаността на градското ежедневие, са творили в уюта на природата и местния социален колорит.

БЛОК КИНО 2019
От понеделник, 21.45 часа, след програмата за локациите

Пета поредна година имаш възможността да се включиш във вълнуващи летни вечери под открито небе с най-доброто от новото българско кино. Тази година те очакват вечери в 10 столични квартала, страхотна амалгама от игрални филми, късо и документално кино. Тръпнем в очакване да разберем повече, ако и ти си като нас, следи програмата в събитието и намери твоя филм и локация.

ARCTIC MONKEYS/THE STROKES INDIE ROCK PARTY MAIMUNARNIKA 31 JULY
Сряда, 20 часа, Маймунарника

Сряда си е малкият петък и със сигурност вече ни е време за концерт. Времето е точно като за откритата сцена на Маймунарника, а там ще звучат Arctic Monkeys и The Strokes – кралете на инди постпънк ривайвъл сцената. За още по-голямо удоволствие ще има и прелитания към Muse, Kasabian, Franz Ferdinand, The Hives, Placebo, Еditors, The Killers и др., представени от Neu Events: Vladi Mer & Ping-Pong Galya.

SUMMER IN THE CITY: RAJA-MILENA-ILIANA
Сряда, 22 часа, Beach Bar

Малко по-късно същата вечер се отправяме към Beach Bar-а и летния музикален коктейл, забъркан от Ража – вокал, китара, Илияна – виолончело, йоника, Милена – вокал. Градска романтика с много любов, приглушени градински светлини, изкушаващи напитки. Трите дами ще изпълнят както авторски песни, така и любими техни кавъри, чакаме те там.

THE BLA BLA BATTLE
Четвъртък, 19.30 часа, ул. „Странджа“

The Bla Bla Battle е открит сблъсък на мнения, в който двама опоненти се „боксират“ с аргументи и по-убедителният печели. Опонентите ще бъдат рекламисти, маркетолози, медийни специалисти, инфлуенсъри, автори, блогъри, ютюбъри. Тоест умни хора с достатъчно развързан език. Ако това инфо не ти е достатъчно, ще добавим участниците и тематиката, след което присъствието е задължително –„ЗА и ПРОТИВ патриотизма в българските реклами“ –Стефан Икога (Nitram) vs Георги Златков (a.k.a Геш от The Smarts) и „ЗА и ПРОТИВ социалноотговорните кампании на комерсиални брандове“ –Александър Артъков (a.k.a Алехандро от All Channels Communications) vs Жеко Богословов (guts&brainsDDB).

Ето и кои бяха най-четените статии през месец юли

Абонирай се за YouTube канала ни и ще опознаеш София отблизо

Какво се случва в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *