15 от най-готините домашни любимци в Instagram

Подбрахме 15 от най-популярните и най-интересни домашни любимци, които имат собствен профил в социалната мрежа за фото споделяне

0 коментара Сподели:

Технологичният ни редактор Йордан Ангелов, освен че се занимава с джаджи и мобилни приложения, е много добър и в следенето на вайръл трендовете в социалните мрежи. Този път ни е селектирал 15 от най-популярните и готини домашни любимци в Instagram (социална мрежа за фотосподеляне, достъпна за мобилни устройства с Android и iOS). 

 

1. Започваме с котарака Сам, който има вежди. Или по-скоро окраска, много наподобяваща вежди. Изглежда вечно разстроен, но всъщност можеш ли да устоиш на този поглед?

 

2. Коргнилиъс е уелско пемброк корги от Лос Анджелис и е един от най-големите сладури, който някога сме срещали. Има и по-малък брат Стъмфри, който също взима дейно участие в потока от снимки и видео.

 

3. Хамилтън е хипстър и ползва Instagram, преди дори да сте чували за него. Толкова е популярен, че дори има дрехи с неговия лик ТУК.  

 

4. Мару Таро е шиба-ину и живее в Япония, както можете да се досетите от коментарите под снимките му. На това му се казва 24-каратова усмивка.

5. Menswear Dog  е блог, в който шиба-ину е с по-готин дрескод от теб, хе-хе. Собственикът му го облича в дрехи, като комбинациите са невероятни и ти предлагаме дори да си водиш записки, докато ровиш в Instagram или tumblr профила му.

6. Бордър колито Момо е най-добрият приятел на Андрю Нап, фотограф. Обича както да позира пред камера, така и да се крие и да те кара да го откриеш. Толкова е добър в криеницата, че си има собствена страница – http://gofindmomo.com/. Успех с търсенето.

7. Биди е африканско пигмейско таралежче с над 200 хил. последователи. Живее в северозападната част на САЩ и е уникален сладур.

8. За Нала, тригодишната сиамка с таби окраска, имаме само една дума (или по-скоро цифра). 930 хиляди последователи. Мяу!

9. Малко момче + френски булдог е перфектната комбинация за чудесен Instagram профил. Живеят в Япония, но разтапят сърцата на над 200 хиляди последователи по целия свят.

10. Instagram като цяло е снимки на храна и снимки на животни. Женското пемброк корги Нина комбинира и двете. Тази сладурана с рижава козина и остри уши винаги успява да ни накара да се усмихнем. Собствениците имат и блог за снимки на храна.

 

 

11. Арт е мъжки оранжев померан на 3 години и е собственост на младата и талантлива пианистка Мария Каракушева. Имаме честта да го познаваме лично – изключително е любвеобилен. От два месеца има и приятелче – хъскито Рино, което също може да откриете на някои снимки.

 

12. На номер 12 слагаме 12 хъскита! Дванайсет! Пука, Лиа, Зизу, Раскал, Мъски, Пайки, Скараб, Пикси, Енгъс, Аш, Джет и Дот. Сладурите живеят в Аляска и точно така – използват ги във впряг.

13. И отново померани – Бъди и Бу. Бу е подстриган и прилича на мече или плюшена играчка. В Instagram двамата имат 127 хил последователи, но Бу има 8 милиона (!) харесвания на Facebook страницата си

14. Еди и Рамбо са декоративни зайчета, съответно в бяло/черно и рижаво. Над 400 хиляди последователи се наслаждават на клипчета и снимки как се хранят, спят заедно, подскачат и си играят… Нямаме повече думи, само едно Awwwwww.

15. Всички харесват немски овчарки. Известни са с лоялността си и са популярни с черно-златистата окраска. Ние пък следваме женската Херо, която е изцяло в бяло. Изглежда като излязла от приказка и наистина трудно може да се познае, че е немска, поради липсата на черна муцуна и черни кръгове около очите. Но поне можем всички дружно да се съгласим, че е истинска красавица!

 

Ако се интересуваш какво споделя и какво харесва автора на статията Йордан (жокер: домашни любимци), можеш да го откриеш на @mrangeloff.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *