Неастрологичен любовен хороскоп: 11-17 февруари

Тази седмица си мислим за любов и звездите ни подкрепят

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина с порция от хороскопа, който е толкова як, че побеждава дори във вечния двубой между Свети Валентин и Трифон Зарезан.

Овен

И този Свети Валентин няма да намерите идеалния партньор до себе си, но не губете кураж, защото на такива като вас им се отваря директно парашутът със стартов пакет „Трифон Зарезан“. Говоря за няколко кила вино + алка зелцер и 1 ден болничен.

Телец

Телците имат навика да са романтични колкото права лопата, но съобщение от стар познат ще ги накара да си припомнят как се случват нещата. Препоръчва се любов в поза водопад.

Близнаци

Има голям шанс (защото размерът има значение) Близнаците да срещнат любовта на живота си точно тази седмица.

За зла беда отсрещната страна няма да може да им сподели чувствата си, защото няма да може да вземе думата и те ще останат неизказани.

По-лошото е, че така няма да може да се разберете и за сметката. Накрая ще се окаже, че никой не я е платил, а една сервитьорка зодия Везни ще се окаже вътре с 60 лв. На този Свети Валентин правете любов в поза преплетени бамбуци.

Рак

Любовта на Рака била най-силната, на която е способно човешко същество. Тежко му и горко на всеки! Всяко нещо е хубаво, когато е в граници и не е прекалено. Тъй че скъпи Рачета, отпуснете малко юздите, за да диша половинката ви. Вярно софийският въздух не е много за дишане, но все пак. За вас е най-подходящ секс в поза индийска стойка.

Лъв

Около Свети Валентин силните и големи Лъвове се превръщат в малки мъркащи котенца. Не бива да е така, мъркайте в леглото, но навънка ръмжете, че ще станете за кашмер. Докато мъркате, опитайте поза жаба.

Дева

Според социологическо проучване на Института за социологически проучвания празничната трапеза на зодия Дева е най-подредената. Сигурно най-доволен ще е някой гладен Телец. За да допълните атмосферата, пуснете си италианска естрада от втората половина на ХХ в. + поза нидра.

Везни

През тази седмица стомахът ви е по-чувствителен и от сърцето ви. Ако ще ходите на романтични вечери, изберете по-непретенциозно място, за да не си развалите празника.

Най-подходящо за консумация според периода е чилийско вино с пастърма от диви патици и секс в поза чапла.

Ще си позволя и едно лично обръщение – сервитьорка Везни ще бъде измамена от клиенти и ще се окаже с 60 лв. вътре заради неплатена сметка. Но всичко е точно, нали е празник все нещо трябва да е вътре.

Скорпион

Скорпионът цяла година прави секс и веднъж в годината му се налага да прави и любов. За по-любопитните издавам, че консумацията е в поза лангуста. Прежалете се и на сутринта ще ви направят закуска. Поне аз бих ви направил за такова силно представяне. 

Стрелец

Стрелците са изпълнени с позитивна енергия като едната страна на батерия Duracell. За празника бъдете спонтанни и направете пътуване до неочаквана дестинация като Рейкявик например. Докато разглеждате този великолепен град, правете празничен секс в поза амазонка.

Козирог

Отсега знам какво ще подарят на половинките си представителите на зодия Козирог. Цветя + бонбони във формата на сърце. Повече не е и нужно, Свети Валентин не е истински празник, но ако решиш да го празнуваш, направи го с вино от района на Ивайловград и домашна пражка шунка, произведена в Китай. Препоръчва се правене на любов в мисионерска поза.

Водолей

Водолеят ще получи най-добрия подарък за Свети Валентин – 4 часа свобода, за да ви оцени и да се върне с цвете или бонбони. За да ви се реваншира за жеста, ще ви сготви и вечеря – домашни талиатели със сос от петрички шопар и нитратни домати от пазара, а за десерт секс в поза паун.

Риби

Рибите пак ще са на сухо. Очаква ги практикуване на безопасен секс в поза по избор пред монитора.

 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма и магии за любов, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Защото нали казват, че любовта е магия!

Романтиката е навсякъде около нас.

Гласувай за любимото си място в града.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *