5 събития за след работа: къде да отпразнуваш Св. Валентин

Ето къде ще намериш всички влюбени в живота

0 коментара Сподели:

В седмицата на любовта си пожелаваме да сме вечно любопитни и никога да не губим вкуса и интереса към живота. Приготвили сме ти пет събития, които можеш да споделиш с романтичната си половинка и изобщо с всеки, който обичаш. Вдигаме завесата на градските забавления, където този четвъртък ни очаква много романтика за душата и тялото.

СЪВЪРШЕНО РОЗОВО | PERFECTLY PINK AT DNK
Четвъртък, 19.30 часа, ДНК

Умеем да бягаме от клишетата и успешната среща на тази дата със сигурност изисква да включим това си умение на максимална степен. Първа стъпка в романтичното ни “бягство” е представлението “Съвършено розово”. С нужното чувство за хумор и (само)ирония двете изпълнителки в спектакъла Ива Свещарова и Виолета Витанова ще поставят под лупа отношението към женското тяло на фона на всички засилени глобални и локални дебати за ролята и правата на жените.

ВЕЧЕРЯ НА СВЕЩИ
Четвъртък, 19 часа, БАГРИ / BAGRI

Клише или не, задължителен елемент от вечерта е … вечерята. Както в любовта, така и в любимата храна обичаме нещата да са истински и да се случват непринудено романтични. В отговор на копнежите ни, ресторант БАГРИ ни канят на приказна вечеря на свещи, в уютната обстановка на къщата им. Знам че тук няма да разочароват апетита ни за натурални и истински продукти и ще ни поднесат истински шедьоври, които да заредят душите ни с много топли чувства и усмивки за вечерта.

BELOSLAVA | FEEL THE LOVE
Четвъртък, 22 часа, Sofia Live Club

С напредването на часовете, желанието ни за музика и леко раздвижване взима своя предел и се отправяме към лайв предложенията за вечерта. Белослава е една от първите ни асоциации, когато чуем думата любов, така че няма как да пропуснем удоволствието да се потопим в магията на нежния ѝ глас. Със сигурност успява да докосне дълбините на съзнанието ни и да отключи най-искрените ни емоции, мястото е Sofia Live Club.

OSTAVA – LIVE IN CONCERT / VALANTINE'S DAY – CLUB TERMINAL 1
Четвъртък, 22 часа, Terminal 1

За сладките моменти точно като този се отправяме към лайв епицента на града, а именно Terminal 1. Тук познават желанията ни и са винаги готови за силна вечер, тази са посветили на Остава. Перфектна компания за вечерта, музика, която обича да бъде споделяна и да пръска емоции, ще се отделим за малко от ежедневието и ще се посветим на хубавата музика и добрата компания.

SHAME VALENTINE
Четвъртък, 22 часа, Carrusel Club

Със или без половинка, нямаме срам от нищо и в късните часове смело се отправяме към вратите на Carrusel. Shame Party е идеалното място да заведеш любимия в нощта на влюбените. Ако не сте се опознали – бързо ще скъсите дистанцията. А, ако сте си до болка познати – ще разнообразите любовта с танци. Приготвили са ни нова порция безсрамни хитове – и любовни, и любими. Уитни Хюстън застава на дансинга рамо до рамо с Лошите момчета и какво ще се случи… никой не знае.

Още едно събитие в края на седмицата е официалното афтърпарти на Go Food&Drink Awards.

Последвай ни в Инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *