ULTRA COLOR ABSOLUTE

Новото червило на Avon с нежна грижа за устните и зебележителен цвят

0 коментара Сподели:

Със старта на новата година любимците ни от Avon пускат своето ново червило, което във всякакъв смисъл сбъдва женския копнеж за едновременно красиви и защитени устни. Комбинацията от цвят и балсам на Ultra Color Absolute придава нежност и мекота, а ефектът се запазва дори след сваляне на червилото. За да сме по-точни, споделяме и формулата му: защитен комплекс от витамини C и Е, хидратиращи съставки, колаген и SPF за по-здрави устни за по-дълго време.

Сигурни сме, че ще усетите разликата още от първо нанасяне. Това, което обаче грабва женското внимание, на първо място е богатата палитра от цветове. Ние ви препоръчваме Lovely Cherry от червената гама, който е особено актуален този сезон. Въпреки че коледните празници приключиха, да не забравяме, че наближава и Св. Валентин, който ни предоставя удобен повод да си направим подарък, а защо не и да дадем идея за такъв на половинката ни? Мнението ни споделя и актрисата Теодора Духовникова, която споделя: „Обожавам мекотата му и винаги когато съм с него, се чувствам едновременно неустоима и защитена”.

Червилото ще бъде достъпно за поръчки от 23.01 до 12.02.2014 г. в брошура 2 на AVON, дни преди празника на влюбените. Не чакайте, а намерете най-близкия представител на марката!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *