3 продукта, които ще бъдат с теб цяла нощ

Създадена си за велики моменти – подари си ги

0 коментара Сподели:
YSL

Всяко момиче има своите три любови.

Една, която кара кожата ѝ да сияе, една, която опиянява с аромат сетивата, и една, която след нанасяне я кара да се чувства сякаш I Want You на The Beatles е писана за нея.

Всяка среща с тях е искряща, вълнуваща, специална.

Ако си на лов за луксозни продукти, които ще издържат на темпото ти и ще те накарат да се почувстваш като кралицата на нощта, YSL got you covered, girl. От характерния аромат на Black Opium до червило, което ще удържи на всеки допир с чаша или устни, и фон дьо тен за порцеланова кожа, френската модна къща създаде трифекта от задължителни продукти, които си струва да имаш.

Създадена си за велики моменти – подари си ги.

Rouge Pur Couture

За връзката между една жена и нейното червило можем да пишем много. Това е любовна история, изписана с богатия пигмент на класическото червено и кремообразната текстура на перфектния нюд. Това е увереният замах, който освежава всеки ден, и финалният щрих, който довършва цялата визия. Червилото е малък, но мощен аксесоар, който винаги те кара да се чувстваш силна и дръзка. С едно движение Rouge Pur Couture The Bold се превръща в дълготрайна авантюра. Формулата му е обогатена с масла от градините на YSL Beauty Ourika, които създават на устните усещане за луксозна мекота. Дръзкият цвят се нанася с едно движение, не се разтича, а финишът е сатенен към блестящ.

All Hours Foundation

За да обикнеш един фон дьо тен, той трябва да издържа на темпото ти. All Hours е с матово покритие и е истински партньор, осигуряващ безупречна основа за всяка визия. Това, че е водоустойчив, добавя още един слой доверие между вас, а ти знаеш, че ще останеш безупречна дори през най-дългите дни и нощи. Любовта ви е изградена върху обещанието за перфектен тен без блясък, който издържа на всякакви препятствия. А безупречната кожа е основата за красиво, уверено и неудържимо аз. All Hours е с подобрена дишаща формула, която осигурява до 24 часа плътно покритие и безтегловна текстура. Новата формула е наситена с хиалуронова киселина, за да хидратира кожата през целия ден.

Black Opium Le Parfum

Завършваме с аромата – финалния щрих на картината, без който не можеш. Пръсваш от мистериозния аромат, а тялото ти, сякаш наелектризирано от еуфория, се отдава на емоцията. При парфюмите няма втори шанс за първо впечатление, дори и в следващите ни срещи с тях начинът, по който ги усещаме, да се променя. А Black Opium знае как да направи впечатление. Аромат, в който се преплитат четири от най-специалните сорта ванилии, наситен с емблематичнен акорд на току-що смляно кафе в контраст с ефирни бели цветчета за пълен прилив на удоволствие. Black Opium Le Parfum е за чувствената жена, която се плъзва през дългата нощ, оставяйки безкрайно ехо след себе си. Черният блясък на флакона се отличава със сърце, наподобяващо издялан вулканичен камък. Наситено черният и лъскав скъпоценен минерал отразява интензивността на парфюмната есенция с искрящ аромат, който напомня градските светлини през нощта.

С аромат на еуфория… и неон

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *