Предимствата да си сингъл на Свети Валентин – женската гледна точка

Откъде да започнем...

0 коментара Сподели:
Предимствата да си сингъл на Свети Валентин - женската гледна точка

Февруари е вторият ми любим месец от годината, в който да си сам е като да си прокажен в свят, пълен със здрави и енергични хора. То е като да си най-голямото зубърче в училище и никой да не сяда до теб на първия ред. Ако през декември винаги можеш да намериш утеха в подаръците и в храната, както и сред семейния уют, то към средата на февруари градската картинка е сива, а семейните вечери особено колоритни. Все някой иска внуци, все някой иска на сватба да ходи,

а ти просто мечтаеш да се прибереш в самостоятелното си жилище и да прекараш вечерта си я с Мураками, я с Чехов или Ремарк или някой друг романтичен герой.

И понеже за поредна година това са моите предпочитани кавалери за ,,празника‘‘, установявам, че на 14 февруари не е толкова страшно да си сама. Все още не е социално приемливо жени да ходят по жигола, но пък китайците са на път да изобретят роботи, които да изпълняват всички функции на средностатистическия мъж, без да гледа мачове, когато на теб ти се иска да се гушкате. Живеем в свят, в който, ако си сам, възможностите ти са неограничени.

Да си с гадже на Свети Валентин ти гарантира единствено секса, но не и любовта.

Така че е време да си облечеш пижамата, да плюеш на концепцията за половинката, четвъртинката и каквито дроби има там и да се замислиш защо да си сама на Свети Валентин е най-добрата идея в момента.

Трифон Зарезан ти е връх

Все ще намериш някой клуб на самотниците, който се противопоставя на валентинските традиции с гордо вдигната чаша вино. Можеш и да си останеш вкъщи, да си се напиеш, както само затвореното пространство на дома ти позволява, да си поревеш за бившия, за по-бившия, за бившия на някоя приятелка или на приятел… и такива неща се случват. Важното е да си изкараш отрицателните емоции, които са довели до самотното ти прекарване на празника, и на 15-и ще си като преродена, а това е добра идея, имайки предвид, че той се пада петък, а нормалните хора работят.

Грижата за външния вид остава на заден план

Мама ме е учила, че една жена трябва да изглежда добре и когато хвърля боклука. Аз моя затова го изнасям само вечер. С всичките крайни срокове, които ти висят на главата по всяко време от годината, грижата за външния вид понякога е досадно задължение. Ако си с гадже на „светлия празник“ обаче, трябва не само да си избръснала краката, мустака и всички онези части, за които не е прието да се говори в публичното пространство, а трябва да си готова и със секси бельото, избрано точно за повода. Много труд за една вълшебна вечер, струва ми се.

Можеш да заведеш баща си на вечеря

Тъй като нямаш човек до себе си нямаш и очаквания за това как ще прекараш вечерта си на 14ти. Защо тогава не я прекараш с единствения мъж в живота ти, който винаги ще те обича? Звучи ми като добра идея.

Възможността голямата ти любов да те връхлети изневиделица е напълно реална

Тук е моментът да стана сериозна. Човешките същества винаги са имали и ще продължават да имат, докато свят светува, необходимост да бъдат обичани. Не да обичат, да бъдат обичани. Можеш да прекараш празника с гадже, което дундуркаш от години и все не стигаш до момента на раздялата, а може да си горда сингъл дама, която очаква принцът всеки момент да влезе през вратата.

Празнувай всички онези избори, които си направила и макар да си преживяла някои разрушителни раздели, те са били за добро.

Толкова е вълнуващо като се замислиш, че за теб предстоят всички онези първи моменти от една връзка, които идват с много секс и вълнуващи приключения заедно. А това е нещо, за което си струва да се чака.

Свети Валентин е най-противоречивият ден в годината,

в който мисълта, че ще си умреш сама, е напълно логична и изцяло разрушителна. И ако не съм те убедила, че да си сингъл на 14 февруари е добра идея, прочети и мъжката гледна точка. И на тях въобще не им е лесно в Деня на влюбените. С моя добър приятел Андрю сме се запасили с вино и се каним да посрещнем празника подобаващо като приятно подпийнали горди сингъли.

Покажи любовта си към ближния като му подариш книга.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *