Приказен Лещен – там, където можеш да бъдеш

От Сердика Център възнаграждават шопинг усилията ти с мечтана екскурзия

0 коментара Сподели:

За място като това не ти трябва предварителен план, не е нужно проучване, а малко спонтанност, която да те качи на колата и да те изведе от настоящето. Защото Лещен е именно такова място.

Място, на което времето е спряло, място, на което не се нуждаеш от машина на времето, за да смениш епохата и перспективата.

Красиво е и всеки, който поне веднъж е бил в подножието на Западните Родопи, ще го потвърди. Истинска "лещенска идилия", която, за да заслужи прозвището си, можеш да изживееш в къща за гости "Лещенска идилия". И не ти го казваме напразно. Но първо ще ти разкрием визуалната прелест на това място, а след това ще ти дадем жокер как можеш да попаднеш в обятията му.

Къщата е новопостроена, сгушена в югозападния склон на Родопите на 1000 м надморска височина. Изградена е предимно от естествени материали и съчетава както самобитната архитектурна идентичност на района, така и еклектика от рустик и винтидж елементи.

Разположена в най-високата част на село Лещен, от всяко кътче на къщата се разкрива спираща дъха панорама към долината и величествените заснежени върхове на Пирин.

Вътрешното пространство е обособено така, че да носи уютa, комфорта и практичността, необходими на човек, за да може истински да се отпусне и наслади на почивката си. Къщата е пригодена да приюти максимално комфортно 4 души, като освен удобствата за възрастни са предвидени и тези за децата. Името на къщата идва съвсем естествено от усещането за безвремие, лекота на душата и домашната атмосфера, която е различна от традиционните къщи за гости и хотели. Скандинавската печка в дневната създава повече от неповторим уют, а терасата е повече от комфортна за дълго и замечтано взиране в прекрасната гледка на величествените планини и китния Лещен.

И ето я развръзката – от Сердика Център отново са решили да зарадват клиентите си и този път са избрали да възнаградят шопинг усилията на някой от пазарувалите с мечтана екскурзия. Планината ще му даде необходимото, за да се скрие от света за няколко дни, а търговският център – всичко останало, за да се чувства добре.

За да имаш шанс да бъдеш този "някой", от теб се изисква да пазаруваш на обща стойност над 75 лева между 11.02 и 10.03 и да представиш касовата бележка/и на Бюро Информация (ниво 0), за да се включиш.

След това затвори очи и си помечтай силно за онзи мирис на билки, за онази безконечна тишина и ако късметът е на твоя страна, ще можеш да се докоснеш до тях, заедно с някои от твоите приятели.

Големият късметлия ще има шанса да сподели два незабравими дни през юни със свои трима близки в бутиковата къща „Лещенска идилия“. Пълните условия виж във Фейсбук или на www.serdikacenter.bg. Успех!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *